Apple Financial Services (AFS)

Met Apple Financial Services least u krachtige en stijlvolle Apple-apparaten voor uw organisatie, vanaf minder dan €1 per dag. Voorzie uw medewerkers met de beste hardware en software zonder grote investeringen vooraf. Bovendien managed u met ‘Apple Device as a Service’ de inkoop, uitrol en het onderhoud van de apparaten volledig en gestroomlijnd.

Apple binnen uw organisatie

Met Apple Financial Services heeft u de beste en nieuwste hardware tot uw beschikking. Regelmatige upgrades, door middel van leasing, verminderen compatibiliteitsproblemen en minimaliseren de kosten die gepaard gaan met apparatuur van oudere generaties. Kies bijvoorbeeld voor een MacBook Pro, Air, iMac, iPhone of iPad. Wij kijken graag naar een passende oplossingen die bij zowel uw organisatie als uw medewerkers passen.

Ondernemers leasen via Apple Financial Services

Uw organisatie kan elk moment gedurende de looptijd van de leaseovereenkomst Apple-apparatuur toevoegen en de leasetermijn verlengen. Een inzichtelijke betalingsstroom zorgt ervoor dat uw bedrijf op de hoogte is van de technologiekosten tijdens de gefinancierde periode. Dit geeft duidelijkheid voor uw accountants en financiële afdelingen.Centralpoint gaat verder dan het ondersteunen bij uw keuze voor geschikte Apple hardware. Zo kan het team van gecertificeerde Apple specialisten uw IT-afdeling ontzorgen met bijvoorbeeld een uitrol op maat voor meerdere mobiele devices. Tevens zijn wij Authorised DEP (Device Enrollment Program) reseller van Apple, waardoor wij u te allen tijde met het beste advies kunnen helpen met betrekking tot DEP, VPP (Volume Purchase Program) en MDM (Mobile Device Management). Onze Apple en Cisco experts kunnen een adviserende rol vervullen met betrekking tot uw bedrijfsnetwerk vraagstukken. Daarmee wordt eventuele overbelasting van het netwerk uitgesloten, waardoor uw werknemers altijd en zo effectief mogelijk met de Apple hardware kunnen werken.

Apple demo-sessie op maat

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuzes maakt, biedt Centralpoint demonstratiesessies op maat aan in het Experience Centre in Stadion de Galgenwaard te Utrecht. In deze inspirerende omgeving wordt u uitgenodigd om samen met de technische professionals van Centralpoint een passende oplossing voor uw organisatie in werking te zien. Ons doel is om samen met u en uw organisatie de manier van werken te transformeren en op de meest effectieve manier in te zetten met behulp van de Apple producten en bijbehorende oplossingen.
Als Authorised Enterprise Reseller biedt Centralpoint ook na een uitrol van Apple hardware ondersteuning aan uw organisatie. Onze eerstelijns support desk kan speciaal voor u ingericht worden om praktische en technische vragen op te pakken.

Wilt u meer weten over Apple Financial Service, Download hieronder de White Paper.

 

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende Apple oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.