DaaS out of the Box

Device as a Service is meer dan een financiƫle oplossing!

DaaS out of the Box is een totaaloplossing waarbij de nadruk ligt op dienstverlening en services. Hiermee krijgen gebruikers de devices en dienstverlening die zij willen, wordt u ontzorgd en zijn grote investeringen niet meer nodig.

Wat krijgt u bij DaaS out of the Box?

Met het complete pakket van DaaS out of the Box wordt u volledig ontzorgd. Afhankelijk van uw wensen bepalen we samen de benodigde functionaliteiten en welke merken het beste bij u en uw gebruikers passen. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn. Dit is natuurlijk geheel aan te passen naar uw wensen.

Beheer

Wij regelen voor u het functioneel en technisch beheer. Hiervoor gebruiken wij MDM van onder andere MobileIron, Microsoft Intune en Jamf.

Security

De devices beschikken de gehele looptijd over de laatste security updates, zo zijn de devices altijd beveiligd tegen invloeden van buitenaf.

Deployment

Wij zorgen voor alle logistiek rondom de devices. Wij organiseren bijvoorbeeld een uitrol op locatie waarbij uw medewerkers zo min mogelijk verstoring ervaren en we bieden mogelijkheden om hardware bij de medewerker af te leveren.

Services

Hoe lang kunnen uw medewerkers zonder het device? Wij regelen per gebruikersgroep de juiste servicevorm, zodat gebruikers zo snel mogelijk weer aan het werk kunnen.

Productkeuze

Kies het product en het merk die het beste bij uw gebruiker of gebruikersgroep past. Wij bieden DaaS-oplossingen aan voor alle merken, waaronder Apple, Dell en HP.

Afnamevorm

De afnamevorm is bij DaaS out of the Box op basis van as a Service. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand voor alle elementen.

Voordelen DaaS out of the Box

Uw devices zijn altijd up-to-date

Geen hoge investeringen

Merk-, product- en platform onafhankelijk

Sluit naadloos aan op uw IT-omgeving

Budgetteerbaar

Flexibel op- en afschalen

Waarom DaaS out of the Box?

Organisaties besteden steeds meer diensten uit en leasen steeds meer producten, denk hierbij aan de bedrijfskantine, het wagenpark en zelfs medewerkers. Toch zien we dat veel organisaties IT-hardware in eigen beheer hebben.

Met DaaS out of the Box betaalt u een vast bedrag per gebruiker per maand voor hardware, beveiliging, dienstverlening en beheer. U schaft de hardware dus niet zelf aan en hierdoor bent u in staat te blijven innoveren met de nieuwste producten en beschikt u altijd over recente en veilige apparatuur.

Platformen

DaaS out of the Box is mogelijk voor alle platformen, Windows, macOS en Chrome zodat het naadloos aansluit op uw IT-omgeving.

Wij zien dat het voor organisaties, die Windows-based zijn, een grote stap is om met Apple devices te werken, het besturingssysteem van Apple is namelijk anders ingericht en IT wil graag dat het integreert met elkaar. Met DaaS out of the Box voor macOS kunt u inspelen op de behoeften van de IT-afdeling en de wens van uw gebruikers om met Apple te werken. Met de beheertools van Jamf en de diensten van MASS IT sluit deze oplossing naadloos aan op uw huidige IT-omgeving.

Wilt u aan de slag met DaaS out of the Box?

Scholten Awater verzorgt de gehele implementatie van DaaS out of the Box in uw organisatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager of onze Mobility Specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over DaaS out of the Box en samen met u het beste pakket samenstellen.

Wilt u aan de slag met DaaS out of the Box?

Scholten Awater verzorgt de gehele implementatie van DaaS out of the Box in uw organisatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Accountmanager of onze Mobility Specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over DaaS out of the Box en samen met u het beste pakket samenstellen.