VMware Airwatch – Beheer uw mobiele devices

Met VMware Airwatch beheert u uw mobiele devices vanaf één centrale console, ongeacht het type device en platform. Beheer het toestel vanaf de onboarding, configureer apps en instellingen, pas beveiligingsbeleid toe en los problemen op afstand op. Daarnaast kunt u uw zakelijke applicaties en gegeven beschermen met een uitgebreid beveiligingsmodel.

Z

Deployment

VMware Airwatch is naadloos te integreren met bestaande deploymenttools. Medewerkers kunnen snel aan de slag, zonder dat u de devices fysiek in handen hoeft te hebben.

Device Management

Beheer de devices die medewerkers gebruiken voor toegang tot bedrijfsgegevens. U kunt de gegevens van uw organisatie beschermen door te bepalen hoe medewerkers toegang hebben tot de gegevens en deze delen.

App Management

U kunt met App Management devices beperkingen opleggen of toegang geven tot het gebruik van bepaalde (bedrijfs)applicaties.

~

Security

Bescherm uw devices en data tegen invloeden van buitenaf. U kunt updates geforceerd uitrollen en devices op afstand wissen of vergrendelen. Daarnaast kunt u policies instellen voor wachtwoorden en VPN-verbindingen.

Hoe het werkt

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht