Apple Authorised Enterprise Reseller

Centralpoint is Apple Authorised Enterprise Reseller; een unieke status die niet voor iedere partij is weggelegd. Zaken doen met een Authorised Enterprise Reseller staat garant voor ontzorging van A tot Z. Of het nu gaat om advies, implementatie of logistieke diensten, Centralpoint is hét adres voor Apple op de zakelijke markt.

Centralpoint dankt deze nieuwe partnerstatus aan het brede scala oplossingen en diensten, waarmee alle klanten volledig ondersteund kunnen worden in al hun behoeftes. Ons team van Apple specialisten staat klaar om de uitdagingen van uw bedrijf met betrekking tot het iOS of macOS platform onder de loep te nemen, om zo tot de beste oplossing te komen.

 

Authorised in Apple DEP, VPP en MDM

Centralpoint gaat verder dan het ondersteunen bij uw keuze voor geschikte Apple hardware. Zo kan het team van gecertificeerde Apple specialisten uw IT-afdeling ontzorgen met bijvoorbeeld een uitrol op maat voor meerdere mobiele devices. Tevens zijn wij Authorised DEP (Device Enrollment Program) reseller van Apple, waardoor wij u te allen tijde met het beste advies kunnen helpen met betrekking tot DEP, VPP (Volume Purchase Program) en MDM (Mobile Device Management). Onze Apple en Cisco experts kunnen een adviserende rol vervullen met betrekking tot uw bedrijfsnetwerk vraagstukken. Daarmee wordt eventuele overbelasting van het netwerk uitgesloten, waardoor uw werknemers altijd en zo effectief mogelijk met de Apple hardware kunnen werken.

 

Apple demo-sessie op maat

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuzes maakt, biedt Centralpoint demonstratiesessies op maat aan in het Experience Centre in Stadion de Galgenwaard te Utrecht. In deze inspirerende omgeving wordt u uitgenodigd om samen met de technische professionals van Centralpoint een passende oplossing voor uw organisatie in werking te zien. Ons doel is om samen met u en uw organisatie de manier van werken te transformeren en op de meest effectieve manier in te zetten met behulp van de Apple producten en bijbehorende oplossingen.
Als Authorised Enterprise Reseller biedt Centralpoint ook na een uitrol van Apple hardware ondersteuning aan uw organisatie. Onze eerstelijns support desk kan speciaal voor u ingericht worden om praktische en technische vragen op te pakken.

 

Over Apple bij Centralpoint

Centralpoint maakt onderdeel uit van de Infotheek Group, 1 van Europa’s grootste ICT leveranciers met een jaaromzet van ruim 750 miljoen euro en vestigingen in 14 landen.
Wij leveren al 25 jaar hardware aan bedrijven en sectoren. Overheid, zorg, onderwijs en commercie profiteren bij ons van aantrekkelijke prijzen. Wij kunnen dankzij onze ervaring, kennis en goede relaties met ’s werelds grootste leveranciers alles verzorgen; van voorbereiding, verwijdering, implementatie tot beheer van uw IT-hardware omgeving. Of het nu gaat om het inrichten van werkplekken, of het implementeren van complete netwerk- en storageoplossingen. Met behulp van ons eigen magazijn van ruim 20.000 m2, zijn wij in staat snel te leveren. Door ons IT Asset Recovery-programma kunnen wij uw oude hardware meteen op een veilige en verantwoorde manier verwijderen: zonder achtergebleven (gevoelige) data. Als u alleen tijdelijk extra capaciteit nodig heeft, kunt u bij ons de hardware ook huren. Zo bieden wij de beste oplossing voor iedereen, maar speciaal voor u.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.