Beheer van uw devices
Het implementeren, configureren en beheren van iPhone, iPad en Mac in uw bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met Apple Deployment Programs voor mobiel-apparaatbeheer kunt u draadloos accounts configureren, beleid en beperkingen instellen en informatie opvragen over apparaten. Sinds kort is het ook mogelijk om apps en boeken te beheren die u draadloos distribueert. Het mooiste is dat uw medewerkers de bedrijfsapparaten die ze gebruiken, zelf kunnen personaliseren.

Apple Business Manager (ABM)

Met een MDM-oplossing voor apparaatbeheer kan uw organisatie veilig apparaten aanmelden in de bedrijfsomgeving, draadloos instellingen configureren en bijwerken, naleving van beleid controleren, apps en boeken implementeren en op afstand beheerde apparaten wissen of vergrendelen. Het maakt daarbij niet uit of het apparaat privé-eigendom of eigendom van de organisatie is. 


Apple Business Manager (ABM)

ABM  is een ‘zero touch’ service die wordt aangeboden door Apple. Alle iPads, iPhones en Macs die in het bezit zijn van organisaties, worden automatisch aangemeld in het Mobile Device Management (MDM) tijdens de activatie van het device. Dat gebeurt allemaal zonder dat u de apparaten ook maar één keer hoeft aan te raken.

Volume Purchase Program (VPP) 

Met het Volume Purchase Program (VPP)  kunt u eenvoudig apps en boeken vinden, in grote volumes inkopen en distribueren binnen uw organisatie. Of uw medewerkers nu met iPhone, iPad of Mac werken, u kunt ze prachtige, kant-en-klare materialen bieden via flexibele en veilige distributie-opties. Ook kunt u B2B-apps voor iOS op maat kopen, die speciaal door externe ontwikkelaars voor u zijn gemaakt en die u via de VPP-store kunt aanschaffen. 

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.