Apple Business Excellence Event

Centralpoint heeft afgelopen maart een Business Excellence Event georganiseerd voor een selectieve klantengroep. Zij maakten kennis met de nieuwste mogelijkheden op het gebied van samenwerken door middel van verschillende break-out sessies met Cisco en JamF. Samen met Apple wil Centralpoint de Nederlandse markt ontwikkelen, waarbij door middel van informatieve sessies klanten geïnspireerd worden over de oplossingen en services van Apple voor de zakelijke markt. Het event vond plaats in Klarenbeek, vergaderlocatie het Glazen Huis, waarbij de klanten in een grote zaal werden toegesproken. Bekijk onderstaande video om te zien hoe het evenement verlopen is.

Het thema van het evenement was collaboration, ofwel samenwerking. Hierbij kwamen een aantal belangrijke sprekers en onderwerpen aan bod. Daarnaast werden de klanten voorzien van een presentatie over het “nieuwe” Centralpoint. De belangrijkste besproken topics zijn:

JamF
Jamf Pro maakt gebruik van de native Apple MDM-mogelijkheden om macOS en iOS apparaten te beheren. Hierdoor kan uw IT-afdeling configuratieprofielen implementeren, apps toewijzen en externe opdrachten versturen zoals vergrendelen, wissen en activeren van de verloren modus. JamF is een van de tools die de productiviteit en creativiteit van eindgebruikers ten goede komt.

Cisco Webex
Op het gebied van samenwerking is Cisco Webex een geweldige tool. Cisco Webex, voorheen Cisco Spark, bestaat uit de mogelijkheid om eenvoudig te vergaderen, met elkaar te chatten en calls op te zetten.

AFS
Tijdens het event is er vanuit Centralpoint uitgebreid gesproken over AFS, in volledigheid Apple Financial Services. Met Apple Financial Services least iedere klant krachtige en stijlvolle Apple-apparaten voor de organisatie, vanaf minder dan €1 per dag. Voorzie medewerkers met de beste hardware en software zonder grote investeringen vooraf. Bovendien managed de IT manager met ‘Apple Device as a Service’ de inkoop, uitrol en het onderhoud van de apparaten volledig en gestroomlijnd.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.