Apple en Cisco

Bedrijven worden steeds meer gedreven door de digitale transitie in combinatie met apps en software met daarbij een grotere focus op mobiele productiviteit. Deze trend doet zich niet alleen voor bij de consument maar in elke industrie en bedrijfstak. Direct toegang tot de juiste informatie – overal en altijd. Het personeel in staat stellen efficiënt en innovatief een hogere productiviteit te realiseren.

Studies tonen aan dat bedrijven welke de digitale transitie beheersen niet alleen meer omzet realiseren maar ook gemiddeld 29% meer winst zullen maken. [Bron: Leading Digital] Deze trend is essentieel omdat 40% van de gevestigde bedrijven het risico loopt te worden verstoord. [Bron: Digital Vortex]

Maar het is niet genoeg voor een organisatie om simpelweg mobiele apparaten in gebruik te nemen. Bedrijven, scholen en overheden welke zich werkelijk opnieuw willen uitvinden zullen verder moeten ontwikkelen dan alleen het gebruik van e-mail, agenda en andere basisfuncties. Ze moeten hun kritieke business processen aanpassen naar de mobiele productiviteit.

Transformatie

De mobiele transformatie zal de grootste impact op het bedrijfsleven hebben sinds de komst van het internet. Mobiliteit is niet simpelweg het productiever maken van werknemers, het is de manier waardoor bedrijven processen en manieren van werken aan het heroverwegen zijn. Het Internet of Things (IoT) en de toegang tot Big Data biedt (mobiele) werkers enorm hoeveelheden informatie binnen handbereik, het gebruik van analytics biedt essentiële inzichten om uw werknemers te ondersteunen met het verhogen van hun effectiviteit en productiviteit. Dit resulteert in een hogere efficiëntie met kostenbesparingen als gevolg en maakt het mogelijk voor werknemers mogelijk met elkaar en met klanten te communiceren op een geheel nieuwe manier.

Hier onthullen we de eerste reeks van ontwikkelingen welke Cisco en Apple ontwikkeld hebben. Het optimaliseren van Wi-Fi-connectiviteit, het prioriteren van zakelijke applicaties en de integratie van spraak zijn de eerste resultaten van de samenwerking tussen Cisco en Apple. Dit zijn drie afzonderlijke ontwikkelingen, maar vullen elkaar aan.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende Apple oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.