Referenties

Implementeren van nieuwe devices raken verschillende afdelingen en diverse processen. Een traject die u uitsluitend kunt uitvoeren met partners waarop u kunt vertrouwen. Indien gewenst brengen wij u graag in contact met een van onze referenties. Deze referenties variëren in grootte en complexiteit en kunnen ter informatie of ondersteuning dienen bij uw onderwijsinstelling.

Sint Ursula

Door Apple Professional Learning op maat aan te bieden heeft dit bijgedragen aan een betere adoptie van de iPad in de klas bij Sint Ursula.

Alfrink College

Vereenvoudigen van uitrol leerlinglaptops aan nieuwe studenten. Tevens de mogelijkheid bieden om ouders de hardware aan te laten schaffen.

Grafisch Lyceum Rotterdam

De school wilde voordat het nieuwe schooljaar begint alle systemen uitgerold hebben en gereed voor het onderwijs.

College of Multimedia

Het CMM wil flexibeler worden en altijd de meest recente hardware voor haar trainingsdoeleinden hebben.

Lowys Porquinstichting

De uitrol met de schaalvegroting vereenvoudigen en zorgen dat we de scholen maximaal kunnen asisteren bij hun iPad-onderwijs.

Emmaus College

Emmaus wilt niet dat het profiel van de leerling lokaal bewaard wordt en dat Apps makkelijk te deployen zijn. 

United World College Maastricht

Verzorgen van een binnen en buiten WiFi-netwerk, aansluitend op de bestaande infrastructuur waarbij het oude netwerk is vervangen.

Pius X-College

Het Pius X-College breidt de iPads gestructureerd per leerlaag en/of studierichting uit. De iPads worden beheerd door de school.

Montessori College Twente

Alle desktops moesten vervangen worden. Alle docenten voorzien van een iPad Pro. En alle lokalen voorzien van een AppleTV.

Stichting Spaarnesant

Ondersteuning bij de uitrol van de MacBooks. Alle medewerkers moesten worden voorzien van een nieuw device.

Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

SBB beschikt over een divers landschap van apparaten. SBB zocht een alles-in-een oplossing voor het beheer van deze devices.

Stichting Voortgezet Onderwijs Parkstad Limburg

SVO|PL maakte gebruik van een verouderd netwerk. Hierdoor wenste SVO|PL een nieuw netwerk aan te leggen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.