Toegankelijkheid

Empowering every user. Geweldige technologie verandert de wereld en creëert dingen waarvan we nooit wisten dat we ze nodig hadden. Maar de beste technologie doet iets eenvoudiger, maar nog veel belangrijker: het zorgt ervoor dat de wereld elke dag voor iedereen werkt. Dat komt omdat de beste technologie toegankelijk is – en Apple loopt voorop.

Experience Centre

Op ons kantoor in Amstelveen hebben wij een Apple Experience Center waar een team van gecertificeerde medewerkers u kan informeren over applicaties en de nieuwste trends. We kunnen ook een demonstratie op locatie verzorgen. Er is een speciale demosessie over toegankelijkheid die wordt gegeven door onze Creative Pro, Aafke van de Leij. Ze vertelt over mogelijke oplossingen, maar ook over de mogelijkheden van de apparaten zelf en hoe dit kan bijdragen in het onderwijs.

De passie van Apple over Toegankelijkheid

Toegankelijkheidsfuncties veranderen niet alleen hoe apparaten worden gebruikt, ze veranderen ook de levenskwaliteit van hun gebruikers. Voor zoveel mensen over de hele wereld kunnen nieuwe hardware- en softwareverbeteringen echt transformerend zijn.
Apple loopt voorop bij het ontwikkelen van nieuwe oplossingen. Ze geloven dat technologie het krachtigst is wanneer het iedereen machtigt, dus elk Apple-product is ontworpen om vanaf het begin toegankelijk te zijn.
Als gevolg hiervan zijn er zoveel toegankelijkheidsfuncties in de nieuwste Apple-apparaten. We hebben een paar van onze favorieten uitgekozen om te benadrukken hoe groot het verschil kan zijn voor degenen die ze gebruiken

Live Luisteren

Deze briljante functie werkt met Made for iPhone-hoortoestellen en AirPods om dove mensen en mensen met gehoorproblemen beter te laten horen. Door hun iPhone of iPad dichter bij iemand te plaatsen die aan het praten is, kunnen ze betrokken blijven in zelfs stille gesprekken dankzij versterking via de ingebouwde microfoon.

Toegankelijkheids-toetsenbord

Toegankelijkheidstoetsenbord stelt gebruikers in staat om macOS te navigeren met slechts minimaal gebruik van een fysiek toetsenbord. In plaats daarvan biedt een schermtoetsenbord aanpasbare geavanceerde navigatie- en typefuncties zoals woordsuggesties en automatisch hoofdlettergebruik, waardoor het gemakkelijker en sneller wordt om een bericht te verzenden of een favoriete app te laden.

Power to the people

Een belangrijk voordeel van het in uw bedrijf brengen van Apple is dat u erop kunt vertrouwen dat uw apparaten uw werknemers toegankelijkheidsvoordelen bieden. Als Apple Authorized Enterprise Reseller en Apple Solution Expert van Nederland, hebben we een breed scala aan Apple-apparaten op voorraad, zodat u al uw gebruikers kunt voorzien van de technologie waar ze dol op zijn.

Van iMac, MacBook Pro, Mac mini en iMac Pro tot de nieuwste iPads en iPhones – inclusief iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max – u kunt vinden wat uw organisatie nodig heeft om standaard toegankelijkheid te bieden.
En het zijn ook niet alleen Apple-computers, tablets en telefoons die worden geleverd met toegankelijkheidsfuncties. De Workout- en Activity-apps op Apple Watch bevatten fitnessalgoritmen die speciaal zijn ontworpen voor rolstoelgebruikers, het volgen van pushs in plaats van stappen en alle motivatie en aanmoedigingen die u zou verwachten. Er zijn ook rolstoelspecifieke trainingen ingebouwd.

Bekijk ons ​​volledige Apple-assortiment of neem contact met ons op voor m
eer informatie over de toegankelijkheidsfuncties die uw gebruikers nodig hebben.

Ledflitsmeldingen ontvangen

We hebben allemaal wel eens een belangrijk telefoontje gemist of een bericht waar we de hele dag op gewacht hebben niet gehoord. Maar met iPhone of iPad Pro kunnen gebruikers die minder snel hoorbare meldingen opmerken waarschuwingen ontvangen via de LED-flitser – zodat ze nooit meer een bericht hoeven te missen.

Schakelbediening

Een echt krachtige hulpfunctie, schakelbediening geeft mensen met fysieke beperkingen meer controle over hun leven. Gebruikers kunnen met één of meerdere schakelaars op hun Mac-, iOS- of iPadOS-apparaat navigeren en allerlei acties en interacties openen.

Wilt u meer informatie?

Wil je praten over de toegankelijkheidsfuncties van Apple? We kunnen u helpen bij het kiezen van apparaten en accessoires die de dagelijkse ervaring van uw medewerkers zullen verbeteren.