Toegankelijkheid in het onderwijs

De producten van Apple zijn eenvoudig, intuïtief en gebruiksvriendelijk. En om iedereen te helpen om op meer manieren meer voor elkaar te krijgen, leveren de devices van Apple standaard allerlei bekroonde ondersteunende technologieën mee. Dat betekent dat elk apparaat vanuit de basis toegankelijk is, dus niet alleen qua functionaliteit.

Het lesgeven met Apple-producten is eenvoudig, intuïtief en gebruiksvriendelijk. Speciaal voor leraren die lesgeven aan leerlingen met een beperking of achterstand is de iPad een geweldige oplossing die ingezet kan worden.

Training op maat

Centralpoint bied op maat gemaakte trainingen die ingaan op het gebruik van deze ingebouwde functionaliteit als het gaat om toegankelijkheid. Ontdek hoe u onderwijs op maat kunt leveren waarmee u alle leerlingen bereikt, ongeacht hun achtergrond, leerstijl of eventuele beperkingen. Maak kennis met de toegankelijkheidsfuncties en ontwerp leeractiviteiten met de creatieve apps van Apple voor alle leerlingen, inclusief leerlingen met een andere moedertaal of speciale behoeften.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.