Apple Professional Learning

Een lokaal vol iPads en nu? Exact terug naar de schoolbanken want digitaliseren kun je leren! Met een aantal belangrijke tips en trucs wordt digitaal lesgeven veel eenvoudiger. Of je net gaat beginnen of reeds gevorderd bent maakt niet uit, er zijn immers trainingen voor alle niveaus.

Welke trainingen bieden wij aan? Om u een indicatie te geven van de mogelijkheden verwijzen wij u door naar de pagina trainingsmodules. Apple heeft zelf ook een aantal trainingscurriculum ontwikkeld waar we u graag meer over vertellen.

Vanzelfsprekend is ook maatwerk mogelijk. Heeft u alle trainingsmodules doorlopen en is uw onderwijsinstelling enthousiast over Apple in onderwijs. Kijk dan naar de mogelijkheden om als school Apple Distinguished Educator te worden.

Onze Apple Education Trainers

Apple Education Trainers zijn doorgewinterde leerkrachten die precies de kennis en ervaring hebben om te laten zien hoe de producten van Apple het best in het onderwijs kunnen worden gebruikt. Zij bieden begeleiding en ondersteuning aan leerkrachten die hun technologische vaardigheden willen vergroten. Daarbij ligt de nadruk op innovatie: als je leerlingen weet te betrekken bij de les, houden ze de informatie beter vast.

Onze trainers:

Chantal Brandenburg
Al 20 jaar werkzaam in het onderwijs. Naast haar activiteiten als lerares in het basisonderwijs, is zij werkzaam geweest in het hoger onderwijs als onderwijskundig ICT- docent, waar zij les gaf aan studenten en docenten. Sinds 5 jaar is zij Apple Professional learning specialist en Apple Curriculum Specialist. Chantal heeft een bewuste keuze gemaakt voor Apple op het gebied van onderwijsvernieuwing en is ervan overtuigd dat de gebruiksvriendelijkheid van Apple hard- en software onderwijsverbetering zal bewerkstelligen.

Marieke van Osch
In 2000 studeerde Marieke van Osch af als onderwijskundige aan de universiteit van Groningen. Sindsdien begeleid zij scholen bij onderwijsinnovatie. Marieke heeft de droom om met diensten en producten het onderwijs naar een hoger niveau te tillen. Dit doet zij door middel van innovatietrajecten op bestuursniveau, op managementniveau, op teamniveau maar ook op individueel niveau.

Implementeren van nieuwe devices raken verschillende afdelingen en diverse processen. Een traject die u uitsluitend kunt uitvoeren met partners waarop u kunt vertrouwen. Indien gewenst brengen wij u graag in contact met een van onze referenties. Deze referenties variëren in grootte en complexiteit en kunnen ter informatie of ondersteuning dienen bij uw onderwijsinstelling.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.