Efficiënter werken met apps
Er zijn verschillende methodes om efficienter te werken met Apps.  U kunt als organisatie een eigen App ontwikkelen of gebruik maken van de bestaande apps via de App Store van Apple.

Bestaande Apps:

Natuurlijk zijn er al veel bestaande Apps beschikbaar die u en uw organisatie verder kunnen helpen. In de App Store kunt u meer dan 2 miljoen Apps vinden. Om u verder te helpen hebben wij onderstaand een aantal Apps geselecteerd voor specifieke branches zoals: bouw, horeco, zorg en sales. Met deze App-ontwikkelaars zijn wij een samenwerking gestart en helpen u graag verder.

Een App op maat:

We kunnen met u samenwerken om een klantgerichte app te ontwikkelen die ervoor zorgt dat u alle content om een centrale plek heeft om u klanten van alle informatie te voorzien. Of u nu een interactieve catalogus met in-app-aankoop wilt, een app om de klantenservice te verbeteren of zelfs een speciale app voor een specifieke promotie, wij kunnen u helpen. Customer-facing apps bieden klanten een platform om uw merk, product en services beter te begrijpen op een tijd en plaats die bij hen past. Het stelt u ook in staat om tijdgevoelige inhoud aan te bieden en meer interactie met uw klanten aan te moedigen door het gebruik van touch, multimedia-inhoud en levering op aanvraag. 

OutSmart

OutSmart is dé digitale alles-in-één oplossing voor het succesvol managen van je buitendienst. Digitale werkbonnen van offerte tot factuur. OutSmart fungeert als jouw digitale gereedschapskoffer. Plan opdrachten in je web-account en voer de opdrachten uit in de App. Met handtekening van de klant. Zo krijg je grip op je organisatie, bespaar je kosten en verhoog je de omzet.

Gastrofix

Gastrofix  is een kassasysteem waarmee u uw horeca bedrijf voordelig en efficiënt kunt managen. Gebruik het iPad kassasysteem als vaste kassa en iPhone als mobiele handterminals. Op deze manier bent u binnen een korte tijd en zonder lange en dure trainingen klaar voor de toekomst. 

BeagleBoxx

BeagleBoxx  is een serviceconcept dat is gericht op het verhogen van het welzijn van de patiënt en het verbeteren van de efficiëntie voor patiënt en ziekenhuis/instelling gedurende de gehele patiëntenreis. Voorbeelden hiervan zijn het bestellen van maaltijden, het geven van feedback op de schoonmaak of de mogelijkheid voor het direct communiceren met de servicemedewerkers. 

Showpad

Showpad  biedt uw organisatie de ideale tools om de productiviteit van de verkoop- en marketingafdeling te optimaliseren. Met de Showpad app kan eenvoudig de bedrijfscontent beheerd worden, waardoor deze informatie altijd up-to-date is en een verbeterd inzicht biedt.  

Expensify

Expensify  is een app waarmee u met een eenvoudige foto van uw kassabon gemakkelijk online uw onkostendeclaratie regelt. De smartscan-functie ‘leest’ de kassabon en voert automatisch de gegevens van de bon in. Dit scheelt u veel tijd en gedoe doordat u bonnen niet meer hoeft te bewaren om deze vervolgens handmatig in te voeren.  

DocuSign

DocuSign stelt iedereen wereldwijd in staat om documenten, goedkeuringen en overeenkomsten elektronisch te ondertekenen op elk apparaat en in elke tijdzone. DocuSign wordt door miljoenen gebruikers op honderden manieren ingezet in bijna alle professionele sectoren en op alle bedrijfsafdelingen. 

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.