Experience Centre

De mogelijkheden van Apple apparatuur zijn grenzeloos, maar weet u nu echt wat de mogelijkheden zijn die een overstap voor uw organisatie rechtvaardigen? Wat is Apple Business Manager en wat betekent dit voor mijn organisatie? Zo kunnen we nog minstens 20 vragen verzinnen waarop u wellicht nog geen antwoord kunt geven. Op ons kantoor in Amstelveen bevindt zich het Apple Experience Centre waar een team van gecertificeerde medewerkers u kan informeren over de toepassingen en laatste trends. Ook kunnen wij bij u op locatie een demonstratie verzorgen. Maak een afspraak en laat u volledig informeren, een greep van de mogelijkheden treft u hieronder aan.

Demo voor Onderwijsinstellingen

Apple Program Demo

Maak kennis met de beste tools die Apple biedt voor uw onderwijsinstelling. In deze demo laten wij u zien hoe Apple School Manager, Apple Schoolwerk en Apple Klaslokaal werkt.

Everyone Can Create/Code

Maak gebruik van de verschillende creatieve programma’s die Apple beschikbaar stelt. Wij laten u kennis maken met het Everyone Can Code en Everyone Can Create curriculum en helpen leerling en docent graag een stap verder.

Accessibility

Apple apparaten zijn gemaakt voor iedereen. Ontdek hoe de verschillende toegankelijkheids opties leerlingen en docenten verder kunnen helpen. Tijdens deze demo vertellen we u graag meer.

Demo voor SMB en Enterprise

Apple at work demo

Laat uw medewerkers beter presteren met iPhone, iPad en Mac. Het Apple Team laat u graag de mogelijkheden zien om uw organisatie te helpen met Apple producten op kantoor.

Apple Mobility Partner demo

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze klanten te ondersteunen. Daarom hebben we de beste app-oplossingen geselecteerd en getest. Vraag hier een demo aan.

Apple Business Manager demo

ABM is een service van Apple die het inzetten en beheren van uw apparaten eenvoudig maakt. Hiermee kunt u voorkeursinstellingen rechtstreeks pushen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.