Experience Centre

De mogelijkheden van Apple apparatuur zijn grenzeloos, maar weet u nu echt wat de mogelijkheden zijn die een overstap voor uw organisatie rechtvaardigen? Wat is het Device Enrollment Programma en wat betekend dit voor mijn organisatie? Zo kunnen we nog minstens 20 vragen verzinnen waarop u wellicht nog geen antwoord kunt geven. In Amstelveen, de thuislocatie van Centralpoint bevindt zich het Apple Experience Centre waar een team van gecertificeerde medewerkers u op maat kan informeren over de toepassingen en laatste trends. Ook kunnen wij bij u op locatie een demonstratie verzorgen. Maak een afspraak en laat u volledig informeren, een greep van de mogelijkheden treft u hieronder aan.

Apple at work demo

Laat je werknemers beter presteren met iPhone, iPad en Mac. Het Apple Team laat graag zien wat de mogelijkheden zijn om uw organisatie te helpen met Apple producten op kantoor.

Apple Mobility Partner demo

Voortdurend zijn we op zoek naar manieren om onze zakelijk klanten te ondersteunen. Daarom hebben we de beste app-oplossingen geselecteerd en getest. Vraag hier een demo aan.

Device Enrollment Program demo

Apple DEP is een service van Apple die het inzetten en beheren van uw apparaten eenvoudig maakt. Hiermee kunt u voorkeursinstellingen rechtstreeks pushen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.