Een complete Apple werkplek voor de prijs van een kop koffie!

Medewerkers worden blijer en productiever van het werken met Apple. Maar is het niet veel te duur om voor uw medewerkers allemaal Macs, iPads en iPhones aan te schaffen? Nee hoor, voor de prijs van een kop koffie per dag kan iedereen voortaan zijn werk doen op Apple apparatuur.

Hikt u ook aan tegen de kosten van het vernieuwen van uw IT-apparatuur? Elke paar jaar neemt het een fikse hap uit uw beschikbare IT-budget. Maar er zijn verschillende redenen om eens te kijken naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden in samenwerking met Apple Financial Services (AFS): niet langer in één keer een groot bedrag uitgeven, maar betalen naar gebruik.

Uw voordelen

Bij Centralpoint kunnen we u met behulp van AFS voorzien van een totaaloplossing op basis van Apple apparatuur. De voordelen voor uw organisatie zijn als volgt:

  • Altijd de nieuwste Apple-technologie.
  • Minder operationele kosten dankzij minder inzet van IT-resources.
  • Alleen betalen voor gebruik en niet voor aanschaf.
  • Overzichtelijke en bescheiden kosten per maand, kwartaal of in één keer.

AFS is al mogelijk bij overeenkomsten vanaf € 2500,-

Download whitepaper

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Apple producten en diensten voor uw organisatie? Download dan onze whitepaper. U kunt de whitepaper downloaden door hieronder uw gegevens in te vullen

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is op werkdagen bereikbaar van 08:30 uur – 17:30 uur via 088 – 4300 320. Daarnaats kunt u ook via het contactformulier contact met ons opnemen. Klik hiervoor op de onderstaande button.