Huur en Lease

Lease

Gebruik de nieuwste Apple apparatuur zonder investering! Wij bieden u een slimme oplossingen om op een betaalbare manier te werken met de nieuwste Apple Hardware, tegen transparante voorwaarden en met een vrije keuze in modellen en contracten.

Voor de complete ontzorging wordt er naar al uw wensen gekeken. Zo kunnen de devices in ABM opgenomen worden en vervolgens de serienummers gekoppeld worden aan uw medewerkers. U kunt uw pakket volledig samenstellen met accessoires, aanvullende diensten, zoals een uitgebreide CMDB registratie, of met een 24/7 SWAP service.

Lees verder voor meer informatie:

De voordelen van Lease op een rij:

  • Scherpe tarieven
  • Geen investering nodig
  • U bepaalt zelf de contractperiode
  • Diensten, zoals MDM en ABM, mogelijk

Huur

Tijdelijk hardware nodig? Huur tegen de laagste prijs! Heeft u een beurs, evenement, presentatie of een andere situatie, waarbij het nodig is om tijdelijk extra ICT-capaciteit te hebben? Dan is huren voordeliger. Met één telefoontje naar Centralpoint heeft u de volgende dag nog de apparatuur in huis die u nodig heeft. Zolang u wilt. En met de laagste prijsgarantie!

Flexibilitieit kan extreem belangrijk zijn voor uw organisatie. Kiest u voor een kortlopende huur optie of juist voor een complete as-a-service oplossing. Centralpoint biedt u maatwerk!

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.