Inruil en Refurbished

Uw oude Apple producten zijn geld waard! Centralpoint hecht er veel waarde aan dat de lifecycle van IT apparatuur compleet gemaakt wordt, om zo bij te dragen aan een duurzamere maatschappij en een circulaire economie. Tegenwoordig neemt de vraag naar een milieuvriendelijke verwerking van gebruikte producten alleen maar toe, stimuleren overheden steeds meer MVO doelstellingen en is het zelfs een belangrijk onderdeel van merkimago’s geworden.

Inruil oude devices

Centralpoint koopt graag uw oude Apple hardware terug, volledig veilig en gecertificeerd.

Centralpoint hecht er veel waarde aan dat de lifecycle van IT apparatuur compleet gemaakt wordt, om zo bij te dragen aan een duurzamere maatschappij en een circulaire economie. Tegenwoordig neemt de vraag naar een milieuvriendelijke verwerking van gebruikte producten alleen maar toe, stimuleren overheden steeds meer MVO doelstellingen en is het zelfs een belangrijk onderdeel van merkimago’s geworden.

Centralpoint koopt graag uw oude Apple hardware terug, volledig veilig en gecertificeerd.

IT Asset Recovery, onder de naam “360° IT Recovery”, maakt onderdeel uit van de core business van Centralpoint. Met trots mogen wij (Infotheek Group) ons de grondlegger én Europees marktleider van de Asset Recovery industrie noemen. Uw oude, afgeschreven hardware producten zijn bij ons dan ook in goede handen.

Refurbished Apple apparatuur 

Centralpoint is voorloper in de circulaire economie. Doordat wij constant bezig zijn met het opnieuw in de omloop brengen van hardware, hebben wij een veelzijdigassortiment Apple refurbished productenop onze website.

Refurbished producten zijn eerder gebruikt, maar door een reset, professionele reparatie en grondige schoonmaakbeurt weer zo goed als nieuw. Het zijn bijvoorbeeld ingeruilde toestellen of ex-demomodellen die na het refurbish-proces nog járen meekunnen. Als u refurbished koopt bij Centralpoint, bent u verzekerd van veel voordeel, de beste kwaliteit én garantie op uw aankoop.

Refurbished hardware

De refurbished producten van Centralpoint bestaat uit speciaal geselecteerde, gebruikte hardware die voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen en is daarom bijna niet van nieuw te onderscheiden. De hardware wordt door onze refurbishing experts gecheckt op 18 punten. Dit zijn de belangrijkste voordelen:
  • De hardware is in uitstekende technische staat
  • De hardware is van buiten én binnen schoongemaakt
  • U bespaart veel geld vergeleken met nieuw

Draag bij aan de circulaire economie

De herbruikbaarheid van producten staat centraal in de circulaire economie. Zo wordt hardware aan het eind van de levensduur niet vernietigd, maar gereviseerd en opnieuw gebruikt. Dit is niet alleen voordelig, maar ook beter voor het milieu. Er zijn minder grondstoffen nodig, er is minder afval én de CO2-uitstoot wordt sterk verminderd.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.