Mobile Device Management (MDM)

Met een Mobile Device Management oplossing voor mobiel apparaatbeheer kan uw organisatie veilig apparaten aanmelden in de bedrijfsomgeving, draadloos instellingen configureren en bijwerken. Daarnaast kunt u de naleving van beleid controleren, apps en boeken implementeren en op afstand beheerde apparaten wissen of vergrendelen, of het apparaat nu privé-eigendom is of eigendom van de organisatie. Met een MDM-oplossing kunt u:

 

  • iOS en Mac eenvoudig beheren
  • Eenvoudig implementeren op elke schaal
  • Gebruikers snel aan de slag laten gaan

Voordelen voor uw bedrijf

MDM-voorzieningen bevatten een verscheidenheid aan tools voor het beheer van grootschalige implementaties. Ook taken als het in gebruik nemen van nieuwe apparaten, instellen van beleid voor informatieverzoeken, configureren en beheren van apps en het wissen van gegevens kunnen worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen alle implementaties, groot of klein, eenvoudiger worden uitgevoerd, zodat medewerkers snel aan de slag kunnen.

Het configureren, beheren en implementeren van iPhone, iPad en Mac in uw bedrijf is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met Apple Business Manager voor mobiel-apparaatbeheer kunt u draadloos accounts configureren, beleid en beperkingen instellen, informatie opvragen over apparaten en zelfs apps en boeken beheren die u draadloos distribueert. Het mooiste is dat uw gebruikers de bedrijfsapparaten die ze gebruiken, kunnen personaliseren.

Een goed ingerichte MDM-oplossing geeft de IT-afdeling binnen uw organisatie alle tools voor implementatie, configuratie en beheer. Zonder dat de gebruiker daar enige last van ondervindt.

Centralpoint helpt u graag bij onderstaande MDM-oplossingen:

 

  • Airwatch
  • Jamf Pro
  • MobileIron

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.