Referenties

Provincie Limburg

Voor de Provincie Limburg heeft Centralpoint ruim 1000 smartphones vervangen. Het projectplan was opgedeeld in vier fases met planning, preparatie, uitrol en nazorg. Hiermee is de organisatie volledig ontzorgd en is elke werknemer met een korte training voorzien van de benodigde kennis.

ZuidZorg

Centralpoint verzorgde de uitrol van 1.500 iPhones voor ZuidZorg in zes weken. Daar hoorde ook maar liefst 125 trainingen voor alle ZuidZorg medewerkers bij op 40 verschillende locaties

Cordaan

Cordaan is een zorgaanbieder met vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk, Zaanstad en Nieuw Vennep. De instelling biedt ondersteuning aan mensen die aangewezen zijn op verzorging en verpleging, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met chronische psychische problemen. Centralpoint heeft daar ondersteunt in een iPad traject met dienstverlening, uitreiking op locatie en training van de medewerkers.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.