Services

Bent u van plan Apple apparatuur uit te rollen binnen uw organisatie? Onze diensten zijn ontwikkeld om het beste uit uw. IT omgeving te halen . Wij denken graag met u mee en helpen u de ultieme Apple-ervaring te krijgen. Hieronder vindt u een aantal van de diensten uit ons portfolio.

Maak een afspraak met een van onze specialisten voor meer informatie.

Financial & Subscription Based Services

Voorfinancieren is allang niet meer de standaard. Centralpoint kan u helpen met kiezen van de ?betaalmethode? die past bij uw organisatie.

Lifecycle Management Services

Korte levertijd, training van personeel, uitrol op locatie, inname van oude hardware. En er is nog veel meer mogelijk. Kies wat er belangrijk is voor uw organisatie.

Logistic Services

Wij beschikken over een distributiecentrum waarin we voldoende ruimte hebben om uw assortiment op te slaan. Dit biedt u snelle levertijd, inkoopvoordeel en verlenging van de lifecycle van uw apparatuur.

Deployment Infrastructure

Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van de Mac, iPad, iPhone en Apple TV. Maak de juiste keuze voor Mobile Device Management en automatiseer het beheer van uw devices.

m

Project Management

Centralpoint beschikt over unieke ’best practice’ projectplannen, opgesteld door gecertificeerde projectleiders. Als opdrachtgever heeft u één aanspeekpunt binnen Centralpoint, zodat u zelf zo min mogelijk hoeft te regelen.

AppleCare Enterprise

Van 24/7 telefonische ondersteuning tot snelle reparaties op locatie. Met de persoonlijke hulp van onze deskundigen loopt uw IT-afdeling op rolletjes.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.