Services

Naast de betrouwbare hardware van Apple biedt Centralpoint u tal van mogelijkheden op het gebied van services en dienstverlening. We denken graag met u mee om gezamenlijk de volgende stap te zetten.  

Toegang tot toonaangevende Apple Enterprise-experts

Centralpoint is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in Apple-oplossingen. Alles wat we doen, is gebaseerd op het adviseren, implementeren en beheren van bedrijfstransformatie via Apple-technologieën. Onze medewerkers beschikken over ongeëvenaarde expertise, knowhow en ervaring met Apple-oplossingen in Nederland.  

In het kort:

  • Toegang tot de beste Apple Enterprise experts van Nederland.
  • Onze jaren ervaring in de Apple-markt maakt ons de beste partij bij implementaties voor uw onderneming.
  • We hebben met grote merken gewerkt aan een breed scala van Apple-implementatieprojecten.
  • We kunnen ondersteuning en services bieden voor alles; van bedrijfsprocesoptimalisatie tot beveiliging en projectmanagement.

Dankzij de grootschalige kennis van Apple producten en verwante technieken, partnerships met app-ontwikkelaars en met onze in-huis kennis aan IT algemeen en project management, zorgt Centralpoint Apple Practice voor op maakt gemaakte oplossingen die gedemonstreerd kunnen worden in ons Apple Experience Centre in de Galgenwaard in Utrecht.  

Lees meer:

 

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.