Apple Volume Purchasing Program

Met het Volume Purchase Program (VPP) kunt u eenvoudig apps en boeken zoeken, in grote volumes inkopen en distribueren binnen uw organisatie. Of uw medewerkers nu met iPhone, iPad of Mac werken, u kunt ze prachtige, kant-en-klare materialen bieden via flexibele en veilige distributie-opties. Ook kunt u B2B-apps voor iOS op maat kopen, die speciaal door externe ontwikkelaars voor u zijn ontwikkeld en die u via de VPP-store kunt kopen.

Wij geloven dat iOS een goede keus is voor uw organisatie, waarom?

  • Volume-aankopen van apps en boeken
  • Eigendom van materiaal instellen en beheren
  • Medewerkers gemakkelijk draadloos toegang geven tot materiaal

Als u apps beheert via het VPP, weet u zeker dat de juiste software op het juiste moment bij de juiste gebruiker komt. U kunt apps distribueren en beheren via een MDM-oplossing (Mobile Device Management) van derden, waarbij de software volledig uw eigendom blijft.

Nadat de apps zijn toegewezen, kunnen ze op alle apparaten van een gebruiker worden gebruikt. Wanneer een gebruiker een app niet langer nodig heeft, kan deze worden ingetrokken en worden toegewezen aan een andere gebruiker in uw organisatie.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende Apple oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.