Exclusief Zorg Event – 29 januari 2020

Powered by Apple en Centralpoint

Digitale transformatie: het gaat om de juiste tools

25 jaar ervaring in het leveren van ICT-gerelateerde producten en diensten in de zorg maakt van Centralpoint een absolute specialist. Als Apple Authorised Enterprise Reseller kan Centralpoint u volledig begeleiden en ontzorgen bij het inzetten van Apple-oplossingen in gezondheidsinstellingen, zowel care als cure.

Tijdens dit exclusieve evenement, georganiseerd door Apple en Centralpoint, wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden van digitale transformatie en procesoptimalisatie in de zorg. Dit evenement is speciaal voor directieleden, IT-managers en leden van de raad van bestuur.

Highlights

Ontdek hoe toonaangevende zorginstellingen krachtige, intuïtieve tools in handen krijgen voor het leveren van nóg betere zorg.

Met deze technologie kunnen de zorgverleners effectiever te werk gaan door op afstand contact onderhouden met patiënten en belangrijk medisch onderzoek te doen.

Het resultaat: efficiënter werken en daardoor meer tijd voor persoonlijke en menselijke zorg. Daarnaast helpen wij u met financiële en strategische oplossingen om op een zeer succesvolle manier Apple-producten te implementeren.

Programma

Let’s meet Centralpoint
Innovatie begint met samenwerking tussen zorginstellingen en IT. Centralpoint stelt organisaties in staat samen de volgende stap te zetten.

Apple in Healthcare
Keynote speaker | Special Guest

A budget tells us what we can’t afford
Keynote speaker | Mo Oulad | Apple Financial Services

Start Today: a first look
Keynote speaker | Apple

Datum

Woensdag 29 januari 2020

Tijd

Programma: 12.30 – 17.30 uur
Diner: 17.30 – 21.00 uur

Locatie

Congreslocatie Veerkracht
Oudhuizerstraat 31
7382 BS Klarenbeek

Speciale afsluiting: ‘Maximize your span of control’

If you zoom out into the future, and you look back, and you ask the question: ‘What was Apple’s greatest contribution to mankind?’ It will be about health.

Tim Cook

CEO, Apple - 9 januari 2019

Meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple-diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple-specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.