Apple in de zorg

Centralpoint bezit 25 jaar ervaring in het leveren van ICT gerelateerde producten en diensten in de zorg. Als Apple Authorised Enterprise Reseller kan Centralpoint volledig begeleiden en ontzorgen bij het inzetten van Apple in gezondheidsinstellingen (zowel care als cure). Centralpoint biedt verschillende Apple oplossingen aan voor de zorg met behulp van diverse Apps die specifiek voor de zorg zijn ontworpen. Daarnaast kunnen wij ondersteunen bij het inrichten van een mobiele IT-infrastructuur en het opstellen van een mobiliteits- en securitybeleid.

Beheer van uw devices

Met Apple programma’s als DEP, MDM en VPP kunnen wij u volledig ondersteunen in het beheer van uw devices.

Services

Bekijk alle diensten van Centralpoint voor het gebruik van Apple producten binnen bedrijven of instellingen.

Thuiswerken met Apple

Apple devices worden steeds populairder en thuiswerken steeds gebruikelijker. Maar welke tools hebben jouw medewerkers nodig?

Referenties

Implementeren van nieuwe devices raken verschillende afdelingen en diverse processen. Een traject die u uitsluitend kunt uitvoeren met partners waarop u kunt vertrouwen. Indien gewenst brengen wij u graag in contact met een van onze referenties. Deze referenties variëren in grootte en complexiteit en kunnen ter informatie of ondersteuning dienen bij uw organisatie. Lees meer

Huur en lease

Verschillende mogelijkheden tot huur of leasing van devices.

Efficiënter werken met apps

Maak gebruik van verschillende handige apps
om uw werk gemakkelijker te maken.

Inruil en refurbished

Ruil uw oude devices in en bekijk de refurb oplossingen.

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag over onze Apple diensten? Neem dan contact op met ons team van Apple specialisten. Dit team van specialisten staat altijd klaar om u te helpen en is bereikbaar van 08:30u – 17:30u. Klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.