Security Awareness

IT-beveiliging gaat over veel meer dan alleen technische securityoplossingen. Het gaat om het creëren van een veilige (online) omgeving. Hierbij is naast de technische beveiliging, ook het gedrag van medewerkers een belangrijk onderdeel. Daarom bieden wij in samenwerking met BeveiligMij.nl security awareness trainingen aan voor uw medewerkers.

Train uw medewerkers

De trainingen bestaan uit verschillende modules. We leren deelnemers wat de meest voorkomende gevaren en valkuilen zijn bij het dagelijks gebruik van internet, zakelijk én privé. Medewerkers krijgen inzicht in hoe ze verschillende vormen van misbruik kunnen herkennen en voorkomen.

We bieden verschillende opleidingsvormen aan, zodat er altijd een opleiding is die goed bij uw organisatie past. Het opleidingsaanbod bestaat uit klassikale trainingen, workshops en verschillende vormen van e-learning. Alle opleidingen zijn in het Nederlands en voor iedereen te begrijpen, ongeacht het kennisniveau, de vaardigheden of functietitel.

Datasheets

Download de datasheets met meer informatie over de beschikbare trainingen van BeveiligMij.nl.
Klik op de afbeelding om de datasheet te openen 

Start met een introductietraject

Het introductietraject geeft een volledig beeld van een opleidingstraject van BeveiligMij.nl. Hierbij komen vakkennis, houding en gedrag aan bod. U heeft na deze introductie meer inzicht in de kennis en vaardigheden van uw medewerkers. Het introductietraject bestaat uit een kick-off, e-learnings en een nulmeting. 

E-learning veilig thuiswerken

Hackers proberen ons op verschillende manieren te verleiden. Ook nu veel mensen van de een op de andere dag thuis moeten werken. Om u te helpen een veilige thuiswerkplek te creëren krijgt u kosteloos toegang tot de e-learning Veilig Thuiswerken. Hier krijgt u praktische tips en heldere werkwijzen over hoe u veiliger kunt thuiswerken. 

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht