Choose IT

Voor veel organisaties is de transformatie naar mobiel werken lastig. Er zijn veel zaken waar u aan moet denken om mobiel werken succesvol te implementeren. De grootste successen zien wij bij organisaties die de gebruikers centraal stellen, de gebruikers gaan er immers mee werken. De medewerker centraal stellen is voor veel IT’ers een lastige stap. Waar voorheen de IT bepalend was, zullen ze nu moeten luisteren naar de wensen van de business. Dat betekent dat IT meer moet gaan samenwerken en een regierol krijgt.

Choose IT is een mobility oplossing gebaseerd op CYOD. Medewerkers kiezen en bestellen zelf op Choose IT het gewenste device met bijbehorende accessoires. Met behulp van de uitgangspunten kunnen wij de gehele dienstverlening van productselectie, aanschaf, financiering en uitlevering uit handen nemen.

Mogelijkheden portal

De belangrijkste mogelijkheden voor het inrichten van een portal zijn hieronder beschreven. Wil je de volledige beschrijving bekijken? Download dan de Choose IT menukaart.

Algemeen

De portal krijgt een vooraf vastgestelde kleurstelling waarin diverse klantspecifieke pagina’s aan toe te voegen zijn, naast de standaard assortiment- en contactpagina. Klantenservice is bereikbaar via de chat.

Gebruikers

Gebruikers kunnen via verschillende mogelijkheden toegang krijgen tot de portal. Dit kan onder andere door handmatig beheer, vooraf ingelezen database, open registratie of koppeling.

Afrekenmethodes

Binnen de portal zijn meerdere afrekenmethodes in te stellen. Denk hierbij onder andere aan afrekenen door eindgebruiker, op rekening van de klant, vastgesteld budget, huurkoop of lease.

Gebruikersgroepen

Het is mogelijk om verschillende gebruikersgroepen in te richten. Per gebruikersgroep kan een assortiment getoond worden en budget/bijdrage ingesteld worden.

Assortiment

Per gebruikersgroep is een assortiment te tonen, waarbij de voorraad en de prijzen aan of uit kunnen worden gezet.

s

Bestelrestricties

Er zijn verschillende instellingen mogelijk op het gebied van bestelrestricties/-verplichtingen, bijvoorbeeld aan de hand van de gekozen afrekenmethode worden accessoires verplicht.

Afleveren

Het afleveren kan ingesteld worden op: één of meerdere vaste (werk)adressen, thuisadres van de eindgebruiker of een combinatie van beide.

h

Voorwaarden

Standaard zijn de Choose IT voorwaarden van toepassing. Bij bestelling moet de eindgebruiker hiermee akkoord gaan. Indien gewenst kunnen hier klantspecifieke voorwaarden toegevoegd worden.

l

Vrije referentievelden

Er zijn maximaal twee vrije velden in te richten die in één van de bestelstappen naar voren komen. Er kan bepaald worden of het veld getoond moet worden, wat de naam van het veld is en of het verplicht ingevuld moet worden. Er zit geen validatie op de velden.

Aanvragen portal

Om alvast inzicht te krijgen in uw wensen voor de portal hebben wij een korte vragenlijst opgesteld. Wij gaan uw wensen toetsen aan de mogelijkheden, waarna we de details met u bespreken. Zo komen we samen tot een portal die het beste werkt voor u en natuurlijk de gebruikers.

Waarom Choose IT?

De beste deals

Het assortiment is door u samengesteld.

Eenvoudig bestellen

Eenvoudig een device bestellen.

Veilig betalen

Verschillende betaalmethoden.

Garantie

Geen zorgen als het device kapot is, de garantie is goed geregeld.

Contact

Eén van onze accountmanagers komt graag bij u langs. Uiteraard kunt u ook direct een afspraak maken. Dit is gratis en vrijblijvend. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.