DaaS – Beheer

Het werken met mobiele devices betekent voor uw organisatie dat er minder inzicht is in het gebruik van applicaties en data door medewerkers. Daarnaast is het lastiger om een scheiding te maken tussen zakelijk- en privégebruik. Om mobiele devices beter beheersbaar te maken biedt beheer met behulp van mobile device management (MDM) de oplossing.

Met een goed beheerde werkplek bent u beter in staat uw IT-beleid op het gebied van device management uit te voeren, onder andere door updates geforceerd uit te rollen en devices op afstand te wissen of te vergrendelen. Dit zorgt voor een betere controle op de mobiele devices binnen uw organisatie.

Wat krijgt u?

Hieronder leest u een overzicht van de inhoud van de DaaS-module beheer.

Desktop/laptop Smartphone/tablet
U krijgt het best passende MDM-pakket en de bijbehorende licentie

2e- en 3e-lijns support en functioneel beheer

Inrichten en installeren MDM-omgeving

Monitored workplace – Monitoring tool en uitgebreide portal om controle en inzicht te houden in uw end-user devices.

Het is ook mogelijk om uw deployment-tool te koppelen aan uw MDM-tool en de support uit te breiden naar 1e-lijns support.

  • U krijgt het best passende MDM-pakket en de bijbehorende licentie
  • Inrichten en installeren MDM-omgeving
  • 2e- en 3e-lijns support en functioneel beheer
  • Monitoring tool en uitgebreide portal om controle en inzicht te houden in uw end-user devices.

 

Het is ook mogelijk om uw deployment-tool te koppelen aan uw MDM-tool en de support uit te breiden naar 1e-lijns support.

Voordelen

  • Beheer van al uw devices en inzicht in de gebruikte applicaties en data.
  • Een duidelijke scheiding in zakelijk- en privédata.
  • Devices kunnen gemakkelijk toegevoegd of verwijderd worden.
  • Remote ondersteuning vanuit uw IT-afdeling.

Maak uw DaaS-oplossing compleet met de volgende modules

Productkeuze

Medewerkers hebben steeds meer behoefte aan een werkplek die is afgestemd op hun wensen en behoeften. De IT-afdeling heeft echter specifieke richtlijnen. Onze bestelportal speelt hierop in. Medewerkers bestellen de werkplek die bij hen past en die voldoet aan de richtlijnen van de IT-afdeling.

Deployment

Voor medewerkers is het belangrijk dat zij niet te veel hinder ondervinden bij het ontvangen van een nieuw device. Daarom bereiden wij voor u de uitrol voor. De medewerkers kunnen hierdoor direct met hun device aan de slag en het levert een tijdsbesparing op voor de IT-afdeling.

Security

Door het toegenomen gebruik van de cloud en mobiele devices vormen endpoints tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor bedrijven. Het is daarom belangrijker dan ooit om endpoint devices goed te beschermen. Met de veilige werkplek wordt ervoor gezorgd dat bedreigingen buiten de deur blijven en uw endpoints veilig zijn.

Services

Als organisatie bent u gebaat bij een optimale werking van uw devices. Wij monitoren op afstand of de verschillende onderdelen van uw hardware en software naar behoren functioneren. In het geval van een defect worde de werkplekken gerepareerd of omgeruild. Zodat medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht