DaaS – Productkeuze

Medewerkers hebben steeds meer behoefte aan een eigen productkeuze en een werkplek die is afgestemd op hun wensen en behoeften en de organisatie vindt het belangrijk dat medewerkers werken met devices die hun helpen te excelleren in hun werk.

U maakt gebruik van onze bestelportal Choose IT, waar medewerkers zelf een device met bijbehorende accessoires kiezen en bestellen. Het assortiment is van tevoren met u afgestemd, zo weet u zeker dat uw medewerkers de juiste producten bestellen die volledig worden ondersteund door de IT-afdeling.

Wat krijgt u?

Hieronder leest u een overzicht van de inhoud van de DaaS-module productkeuze. Samen met u bepalen we welke mogelijkheden u uw medewerkers biedt op het bestelportal.

Desktop/laptop Smartphone/tablet
Toegang tot uw persoonlijke bestelportal Choose it,
inclusief uw assortiment

Inrichting portal

Onderhoud assortiment

Afhandeling facturatie

  • Toegang tot uw persoonlijke bestelportal Choose it, inclusief uw assortiment.
  • Inrichting portal
  • Onderhoud assortiment
  • Afhandeling facturatie
De bovenstaande mogelijkheden zijn uit te breiden met toegang tot de bestelportel op basis van een koppeling met uw Active Directory. Zo krijgen uw gebruikers direct toegang met hun vertrouwde inloggegevens. Dit levert veel administratieve tijdsbesparing op.

 

Voordelen

  • Uw medewerkers werken met devices die passen bij hun persoonlijke wensen en behoeften.
  • U stelt uw eigen assortiment samen, dat past binnen het IT-beleid van uw organisatie.
  • Uw medewerkers bestellen eenvoudig via uw bestelportal Choose IT.
  • Een directe koppeling met uw bestelsysteem, dit vereenvoudigt uw administratie.
  • Wij kunnen de gehele dienstverlening van productselectie, aanschaf, financiering tot uitlevering uit handen nemen.

Maak uw DaaS-oplossing compleet met de volgende modules

Deployment

Wij bereiden de uitrol van nieuwe devices voor. Medewerkers kunnen direct weer aan het werk en het levert een tijdsbesparing op voor de IT-afdeling.

Beheer

Om mobiele devices beter beheersbaar te maken bieden wij mobile device management (MDM) aan. U kunt onder andere updates geforceerd uitrollen en devices op afstand wissen of vergrendelen.

Security

Antivirus en andere maatregelen die alleen bekende gevaren tegenhouden zijn niet meer voldoende. Met onze securitytools beschermt u uw endpoints op een fundamenteel andere manier.

Services

Wij monitoren op afstand of uw devices naar behoren functioneren. Bij een defect worden de werkplekken gerepareerd of omgeruild. Zodat medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht