DaaS – Productkeuze

Medewerkers hebben steeds meer behoefte aan een eigen productkeuze en een werkplek die is afgestemd op hun wensen en behoeften en de organisatie vindt het belangrijk dat medewerkers werken met devices die hun helpen te excelleren in hun werk.

U maakt gebruik van onze bestelportal Choose IT, waar medewerkers zelf een device met bijbehorende accessoires kiezen en bestellen. Het assortiment is van tevoren met u afgestemd, zo weet u zeker dat uw medewerkers de juiste producten bestellen die volledig worden ondersteund door de IT-afdeling.

Wat krijgt u?

Hieronder leest u een overzicht van de inhoud van de DaaS-module productkeuze. Samen met u bepalen we welke mogelijkheden u uw medewerkers biedt op het bestelportal.

Desktop/laptop Smartphone/tablet
Toegang tot uw persoonlijke bestelportal Choose it,
inclusief uw assortiment

Inrichting portal

Onderhoud assortiment

Afhandeling facturatie

  • Toegang tot uw persoonlijke bestelportal Choose it, inclusief uw assortiment.
  • Inrichting portal
  • Onderhoud assortiment
  • Afhandeling facturatie
De bovenstaande mogelijkheden zijn uit te breiden met toegang tot de bestelportel op basis van een koppeling met uw Active Directory. Zo krijgen uw gebruikers direct toegang met hun vertrouwde inloggegevens. Dit levert veel administratieve tijdsbesparing op.

 

Voordelen

  • Uw medewerkers werken met devices die passen bij hun persoonlijke wensen en behoeften.
  • U stelt uw eigen assortiment samen, dat past binnen het IT-beleid van uw organisatie.
  • Uw medewerkers bestellen eenvoudig via uw bestelportal Choose IT.
  • Een directe koppeling met uw bestelsysteem, dit vereenvoudigt uw administratie.
  • Wij kunnen de gehele dienstverlening van productselectie, aanschaf, financiering tot uitlevering uit handen nemen.

Maak uw DaaS-oplossing compleet met de volgende modules

Deployment

Voor medewerkers is het belangrijk dat zij niet te veel hinder ondervinden bij het ontvangen van een nieuw device. Daarom bereiden wij voor u de uitrol voor. De medewerkers kunnen hierdoor direct met hun device aan de slag en het levert een tijdsbesparing op voor de IT-afdeling.

Beheer

Het werken met mobiele devices betekent voor uw organisatie vaak minder inzicht in het gebruik van applicaties en data door medewerkers. Wat gebeurt er met de data op mobiele devices? Is uw bedrijfskritische informatie wel veilig? Om mobiele devices beter beheersbaar te maken bieden wij mobile device management (MDM) aan.

Security

Door het toegenomen gebruik van de cloud en mobiele devices vormen endpoints tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor bedrijven. Het is daarom belangrijker dan ooit om endpoint devices goed te beschermen. Met de veilige werkplek wordt ervoor gezorgd dat bedreigingen buiten de deur blijven en uw endpoints veilig zijn.

Services

Als organisatie bent u gebaat bij een optimale werking van uw devices. Wij monitoren op afstand of de verschillende onderdelen van uw hardware en software naar behoren functioneren. In het geval van een defect worde de werkplekken gerepareerd of omgeruild. Zodat medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht