DaaS – Security

Door het toegenomen gebruik van cloud en mobiele devices vormen endpoints tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor organisaties. Het is daarom belangrijker dan ooit om deze devices goed te beschermen. Met de komst van de GDPR-regelgeving is security zelfs essentieel geworden.

Antivirus en andere preventie maatregelen die alleen de bekende gevaren tegenhouden zijn niet meer voldoende om de bedreigingen van vandaag de dag tegen te houden. Het beschermen van endpoint devices vereist een fundamenteel andere aanpak.

Wat krijgt u?

Hieronder leest u een overzicht van de inhoud van de DaaS-module security.

Desktop/laptop Smartphone/tablet
Endpoint security-software en -licentie van Lookout of Sentinel One

2e- en 3e-lijns support. Problemen waar uw IT-afdeling niet uitkomt, kunnen door hen worden afgestemd met onze servicedesk.

Inrichting standaard configuratie

 

  • Endpoint security-software en -licentie van Lookout of Sentinel One.
  • 2- en 3e-lijns support. Problemen waar uw IT-afdeling niet uitkomt, kunnen door hen worden afgestemd met onze servicedesk.
  • Inrichting standaard configuratie

Voordelen

  • Veilige inzet van mobiele devices en indien gewenst compleet beheert.
  • Een verzameling van producten en diensten die inspelen op de richtlijnen van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van databeveiliging (GDPR).
  • In no-time gebruiksklaar (minimale belasting voor medewerkers).
  • Remote ondersteuning vanuit uw IT-afdeling.
  • Naast het traditioneel tegenhouden van bekende gevaren, bent u ook beveiligd op basis van het monitoren van het gedrag van werkplekgebruikers en de door hen gebruikte data.

Maak uw DaaS-oplossing compleet met de volgende modules

Productkeuze

Medewerkers bestellen via onze bestelportal de werkplek die voldoet aan hun wensen en eisen en aan de richtlijnen van de IT-afdeling.

Deployment

Wij bereiden de uitrol van nieuwe devices voor. Medewerkers kunnen direct weer aan het werk en het levert een tijdsbesparing op voor de IT-afdeling.

Beheer

Om mobiele devices beter beheersbaar te maken bieden wij mobile device management (MDM) aan. U kunt onder andere updates geforceerd uitrollen en devices op afstand wissen of vergrendelen.

Services

Wij monitoren op afstand of uw devices naar behoren functioneren. Bij een defect worden de werkplekken gerepareerd of omgeruild. Zodat medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht