DaaS – Security

Door het toegenomen gebruik van cloud en mobiele devices vormen endpoints tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor organisaties. Het is daarom belangrijker dan ooit om deze devices goed te beschermen. Met de komst van de GDPR-regelgeving is security zelfs essentieel geworden.

Antivirus en andere preventie maatregelen die alleen de bekende gevaren tegenhouden zijn niet meer voldoende om de bedreigingen van vandaag de dag tegen te houden. Het beschermen van endpoint devices vereist een fundamenteel andere aanpak.

Wat krijgt u?

Hieronder leest u een overzicht van de inhoud van de DaaS-module secuirty.

Desktop/laptop Smartphone/tablet
Endpoint security-software en -licentie van Lookout of Sentinel One

2e- en 3e-lijns support. Problemen waar uw IT-afdeling niet uitkomt, kunnen door hen worden afgestemd met onze servicedesk.

Inrichting standaard configuratie

 

  • Endpoint security-software en -licentie van Lookout of Sentinel One.
  • 2- en 3e-lijns support. Problemen waar uw IT-afdeling niet uitkomt, kunnen door hen worden afgestemd met onze servicedesk.
  • Inrichting standaard configuratie

Voordelen

  • Veilige inzet van mobiele devices en indien gewenst compleet beheert.
  • Een verzameling van producten en diensten die inspelen op de richtlijnen van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van databeveiliging (GDPR).
  • In no-time gebruiksklaar (minimale belasting voor medewerkers).
  • Remote ondersteuning vanuit uw IT-afdeling.
  • Naast het traditioneel tegenhouden van bekende gevaren, bent u ook beveiligd op basis van het monitoren van het gedrag van werkplekgebruikers en de door hen gebruikte data.

Maak uw DaaS-oplossing compleet met de volgende modules

Productkeuze

Medewerkers hebben steeds meer behoefte aan een werkplek die is afgestemd op hun wensen en behoeften. De IT-afdeling heeft echter specifieke richtlijnen. Onze bestelportal speelt hierop in. Medewerkers bestellen de werkplek die bij hen past en die voldoet aan de richtlijnen van de IT-afdeling.

Deployment

Voor medewerkers is het belangrijk dat zij niet te veel hinder ondervinden bij het ontvangen van een nieuw device. Daarom bereiden wij voor u de uitrol voor. De medewerkers kunnen hierdoor direct met hun device aan de slag en het levert een tijdsbesparing op voor de IT-afdeling.

Beheer

Het werken met mobiele devices betekent voor uw organisatie vaak minder inzicht in het gebruik van applicaties en data door medewerkers. Wat gebeurt er met de data op mobiele devices? Is uw bedrijfskritische informatie wel veilig? Om mobiele devices beter beheersbaar te maken bieden wij mobile device management (MDM) aan.

Services

Als organisatie bent u gebaat bij een optimale werking van uw devices. Wij monitoren op afstand of de verschillende onderdelen van uw hardware en software naar behoren functioneren. In het geval van een defect worde de werkplekken gerepareerd of omgeruild. Zodat medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht