Bewaakte werkplek

DaaS – Services

Medewerkers zijn steeds meer afhankelijk van goedwerkende devices. Met onze services monitoren wij op afstand of de verschillende onderdelen van uw hard- en software naar behoren functioneren. Wanneer een potentieel issue wordt gesignaleerd, wordt deze waar mogelijk proactief door onze servicedesk verholpen of tijdig aan u doorgegeven. In geval van een defect device, binnen een vooraf overeengekomen service level, worden gerepareerd of omgeruild. Zodat medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Wat krijgt u?

Hieronder leest u een overzicht van de inhoud van de DaaS-module Services.

Desktop/laptop Smartphone/tablet
Breakfix service – volgende werkdag

Swap service – volgende werkdag

Het is ook mogelijk om de swap service uit te breiden naar binnen 4 uur op locatie.

  • Breakfix service – volgende werkdag
  • Swap service – volgende werkdag

Het is ook mogelijk om de swap service uit te breiden naar binnen 4 uur op locatie.

Voordelen

  • Remote ondersteuning vanuit uw IT-afdeling.
  • Betere grip en controle over een correcte werking van uw devices.
  • Minder verstoringen op de werkplek, dus een hogere medewerkerstevredenheid.
  • Up-to-date virusscanner, besturingssysteem en standaard applicatie software.
  • U kunt het repareren of swappen van defecte werkplekken uitbesteden.
  • De eindgebruiker ervaart minder verstoring in geval van een defecte werkplek.
  • Administratieve taken worden uit handen genomen, waaronder het bijhouden van de garantiestatus en het claimen van deze garantie voor uw devices.

Maak uw DaaS-oplossing compleet met de volgende modules

Productkeuze

Medewerkers hebben steeds meer behoefte aan een werkplek die is afgestemd op hun wensen en behoeften. De IT-afdeling heeft echter specifieke richtlijnen. Onze bestelportal speelt hierop in. Medewerkers bestellen de werkplek die bij hen past en die voldoet aan de richtlijnen van de IT-afdeling.

Deployment

Voor medewerkers is het belangrijk dat zij niet te veel hinder ondervinden bij het ontvangen van een nieuw device. Daarom bereiden wij voor u de uitrol voor. De medewerkers kunnen hierdoor direct met hun device aan de slag en het levert een tijdsbesparing op voor de IT-afdeling.

Beheer

Het werken met mobiele devices betekent voor uw organisatie vaak minder inzicht in het gebruik van applicaties en data door medewerkers. Wat gebeurt er met de data op mobiele devices? Is uw bedrijfskritische informatie wel veilig? Om mobiele devices beter beheersbaar te maken bieden wij mobile device management (MDM) aan.

Security

Door het toegenomen gebruik van de cloud en mobiele devices vormen endpoints tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor bedrijven. Het is daarom belangrijker dan ooit om endpoint devices goed te beschermen. Met de veilige werkplek wordt ervoor gezorgd dat bedreigingen buiten de deur blijven en uw endpoints veilig zijn.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht