Device as a Service

Een werkplek omvat veel meer dan IT-hardware alleen. Zo is het belangrijk om na te denken op welke wijze u de werkplek aan uw medewerkers overhandigt en de manier waarop u deze gaat beheren en beveiligen. Onze Device as a Service-oplossing ondersteunt u hierbij.

Meer dan een financiële oplossing
Bij Centralpoint is Device as a Service een totaaloplossing waarbij u een vast bedrag per gebruiker per maand betaalt voor hardware, beveiliging, dienstverlening en beheer. Hiermee krijgen gebruikers de devices en dienstverlening die zij willen, bespaart de IT-afdeling tijd en kosten en zijn grote investeringen niet meer nodig.

Voordelen Device as a Service

Geen hoge investeringen
Budgetteerbaar
Flexibel op- en afschalen
Sluit naadloos aan op uw IT-omgeving
Uw devices zijn altijd up-to-date
Merk-, product- en platform onafhankelijk

Voordelen Device as a Service

Flexibel op- en afschalen

Budgetteerbaar

Geen hoge investeringen

Sluit naadloos aan op uw IT-omgeving

Uw devices zijn altijd up-to-date

Merk-, product- en platform onafhankelijk

Device as a Service-modules

Onze Device as a Service-oplossing is modulair op te bouwen. Afhankelijk van uw wensen maken we een keuze uit devices. Dit is mogelijk met alle beschikbare merken, producten en platformen. Vervolgens worden de modules toegevoegd die het beste bij uw medewerkers, IT-afdeling en organisatie passen. Bekijk hieronder welke modules beschikbaar zijn om uw Device as a Service-oplossing compleet te maken.

Productkeuze

Medewerkers hebben steeds meer behoefte aan een werkplek die is afgestemd op hun wensen en behoeften. De IT-afdeling heeft echter specifieke richtlijnen. Onze bestelportal speelt hierop in. Medewerkers bestellen de werkplek die bij hen past en die voldoet aan de richtlijnen van de IT-afdeling.

Deployment

Voor medewerkers is het belangrijk dat zij niet te veel hinder ondervinden bij het ontvangen van een nieuw device. Daarom bereiden wij voor u de uitrol voor. De medewerkers kunnen hierdoor direct met hun device aan de slag en het levert een tijdsbesparing op voor de IT-afdeling.

Beheer

Het werken met mobiele devices betekent voor uw organisatie vaak minder inzicht in het gebruik van applicaties en data door medewerkers. Wat gebeurt er met de data op mobiele devices? Is uw bedrijfskritische informatie wel veilig? Om mobiele devices beter beheersbaar te maken bieden wij mobile device management (MDM) aan.

Security

Door het toegenomen gebruik van de cloud en mobiele devices vormen endpoints tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor bedrijven. Het is daarom belangrijker dan ooit om endpoint devices goed te beschermen. Met de veilige werkplek wordt ervoor gezorgd dat bedreigingen buiten de deur blijven en uw endpoints veilig zijn.

Services

Als organisatie bent u gebaat bij een optimale werking van uw devices. Wij monitoren op afstand of de verschillende onderdelen van uw hardware en software naar behoren functioneren. In het geval van een defect worden de werkplekken gerepareerd of omgeruild. Zodat medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Aanbevolen Device as a Service-pakketten

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht