Device as a Service

Met Device as a Service krijgen medewerkers de werkplek die zij willen, de IT-afdeling bespaart tijd en kosten en grote investeringen zijn niet meer nodig. Wilt u ook een happy professional worden? Ontdek dan onze DaaS-oplossing.  

Meer dan een financiële oplossing

Bij Centralpoint is Device as a Service een totaaloplossing waarbij u een vast bedrag per gebruiker per maand betaalt voor hardware, beveiliging, dienstverlening en beheer. Een werkplek omvat namelijk veel meer dan IT-hardware alleen.

Voordelen Device as a service

Geen hoge investeringen
Budgetteerbaar
Flexibel op- en afschalen
Sluit naadloos aan op uw IT-omgeving
Uw devices zijn altijd up-to-date
Merk-, product-, en platform onafhankelijk

Voordelen Device as a Service

Flexibel op- en afschalen

Budgetteerbaar

Geen hoge investeringen

Sluit naadloos aan op uw IT-omgeving

Uw devices zijn altijd up-to-date

Merk-, product- en platform onafhankelijk

Device as a Service modules

Onze Device as a Service-oplossing is modulair op te bouwen. Afhankelijk van uw wensen maken we een keuze uit devices. Dit is mogelijk met alle beschikbare merken, producten en platformen. Vervolgens worden de modules toegevoegd die het beste bij uw medewerkers, IT-afdeling en organisatie passen. Bekijk hieronder welke modules beschikbaar zijn om uw Device as a Service-oplossing compleet te maken.

Productkeuze

Medewerkers bestellen via onze bestelportal de werkplek die voldoet aan hun wensen en eisen en aan de richtlijnen van de IT-afdeling.

Deployment

Wij bereiden de uitrol van nieuwe devices voor. Medewerkers kunnen direct weer aan het werk en het levert een tijdsbesparing op voor de IT-afdeling.

Beheer

Om mobiele devices beter beheersbaar te maken bieden wij mobile device management (MDM) aan. U kunt onder andere updates geforceerd uitrollen en devices op afstand wissen of vergrendelen.

Security

Antivirus en andere maatregelen die alleen bekende gevaren tegenhouden zijn niet meer voldoende. Met onze securitytools beschermt u uw endpoints op een fundamenteel andere manier.

Services

Wij monitoren op afstand of uw devices naar behoren functioneren. Bij een defect worden de werkplekken gerepareerd of omgeruild. Zodat medewerkers snel weer aan het werk kunnen.

Aanbevolen Device as a Service-pakketten

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht