Uw data & cloud specialist

Ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw digitale hart optimaal te laten kloppen.
De hoeveelheid data is explosief gestegen en blijft stijgen met de ontwikkelingen van bijvoorbeeld artificial intelligence en Internet of Things. Deze technieken kunnen uw organisatie veel mogelijkheden bieden, maar heeft u al nagedacht waar u alle data laat? Daarvoor is de cloudtechnologie onmisbaar.

Met de cloudtechnieken in het achterhoofd is het mogelijk om uw applicaties en data daar te laten draaien waar ze het beste tot recht komen. Dit biedt u onder andere flexibiliteit, schaalbaarheid en het reduceert kosten. Wij adviseren u graag om uw data en datacenter toekomstbestendig en veilig te maken. Zo heeft u de basis op orde en kunt u verder met de innovatie van uw organisatie.

Ontwikkel een data- en cloudbeleid

Om te bepalen waar uw data het beste tot recht komen, analyseren we samen met u uw huidige en toekomstige diensten en processen. Daarnaast stellen we de randvoorwaarden samen. Dit is afhankelijk van een aantal factoren:

*

Piekbelasting

Heeft u projecten die in bepaalde periodes veel meer capaciteit en vermogen vragen van uw datacenter? Dan is het belangrijk dat u gemakkelijk kunt opschalen.

N

Uptime

Hoe bedrijfskritisch is de applicatie of server? Moet deze altijd draaien of mag deze één keer per jaar een paar minuten offline zijn? Samen met u stellen we een Service Level Agreement (SLA) op.

t

Technologische kennis

Het is logisch dat u niet alle technologische kennis kunt bijhouden, daarom is het verstandig om bepaalde elementen uit te besteden, zodat uw organisatie profiteert van de voordelen van nieuwe technologieën.

Samenstellen oplossing

Samen met u bekijken we uw huidige databeleid en bespreken we uw plannen voor de toekomst. Vervolgens bepalen we welke oplossingen het beste bij uw organisatie past, is dit bijvoorbeeld een public, private en/of hybrid cloud? Hierbij leggen we de kaders vast omtrent onder andere eigenaarschap, beheer, SLA en privacy. Het resultaat is een high-level design van uw data- en cloudbeleid.

Technisch ontwerp

Als de kaders vastliggen maken we een definitief technisch ontwerpen en kiezen we de benodigde soft- en hardware. Wij werken samen met de meest vooraanstaande partners in de markt.

Onze partners

Ervaring van onze klanten

Wij hebben Plukon geholpen met  het vervangen van de verouderde IT-omgeving door een private cloud-omgeving met een groeiscenario.

Waterschap Rivierenland heeft de overstap gemaakt naar een VDI-omgeving met desktops die draaien op Windows 10.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht