Exclusieve Dell EMC educatie Chromebook actie

Van maandag 28 januari tot en met maandag 18 februari 2019 kunt u exclusief bij Centralpoint profiteren van een exclusieve Dell EMC educatie Chromebook actie. Tijdens de actieperiode kunt u de Chromebook 3180 inclusief mobile-computingkar extra voordelig aanschaffen. Daarnaast verzorgt Centralpoint de installatie van de
mobile-computingkar en wordt de kar kant-en-klaar bij u afgeleverd. Wij hebben zelfs stapelkortingen voor u. Hoe meer bundels u aanschaft, hoe voordeliger u uit bent! U heeft bij de bundels de keuze uit de Dell EMC Chromebook 3180 met touchscreen of zonder touchscreen. Beide varianten van de DELL 3180 in deze actie zijn voorzien van 4GB ram geheugen en hebben een opslag capaciteit van 32GB. Hierdoor zijn de Chromebooks volledig voorbereid voor het hedendaags gebruik en het gebruik in de toekomst! Wanneer meerdere personen binnen uw school gebruikmaken van een Chromebook, dan kunt u deze centraal beheren met Chrome Management Console voor educatie (optioneel). Zo kunt op afstand op elke Chromebook apps installeren, URL’s blokkeren en andere vormen van gebruikerstoegang beheren.

Interesse? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 4300 646 of via het contactformulier onderaan deze pagina.

Bekijk de actiebundels

Dell EMC Chromebook 3180 bundel zonder touch

1 bundel € 9.450,- excl. btw
U ontvangt 36 Chromebooks (zonder touch) en 1 mobile-computing kar volledig geïnstalleerd.

2 bundels € 17.900,- excl. btw
U ontvangt 72 Chromebooks (zonder touch) en 2 mobile-computing karren volledig geïnstalleerd.

3 bundels € 25.499,- excl. btw

U ontvangt 108 Chromebooks (zonder touch) en 3 mobile-computing karren volledig geïnstalleerd.

Dell EMC Chromebook 3180 bundel met touch

1 bundel € 10.700,- excl. btw
U ontvangt 36 Chromebooks (met touch) en 1 mobile-computing kar volledig geïnstalleerd.

2 bundels € 20.500,- excl. btw
U ontvangt 72 Chromebooks (met touch) en 2 mobile-computing karren volledig geïnstalleerd.

3 bundels € 29.399,- excl. btw
U ontvangt 108 Chromebooks (met touch) en 3 mobile-computing karren volledig geïnstalleerd

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 4300 646 of via het contactformulier onderaan deze pagina.

De Dell EMC Chromebook 3180 bundel

Ontdek de Dell Chromebook 3180
De Dell EMC Chromebook 3180 uit de Education reeks is ideaal voor gebruik binnen het onderwijs, met een 11,6 inch beeldscherm en een exclusief volledig afgedicht toetsenbord en touchpad. Deze duurzame ontworpen chromebook is voorzien van een rubberen rand, welke zorgt voor verbeterde schokdemping, en heeft een 180°-scharnier om het scherm volledig open te klappen. Met een accuduur van 10 uur is de Dell EMC 3180 chromebook geschikt voor de langste schooldagen. De Dell EMC Chromebook 3180 wordt geleverd met besturingssoftware Chrome OS, een 3-cell batterij en de juiste netwerkkaart voor Wifi ondersteuning op school. De Dell EMC Chromebook 3180 is verkrijgbaar met touchscreen en zonder touchscreen. De DELL EMC Chromebook 3180 is voorzien van 4GB ram geheugen en heeft een opslag capaciteit van 32GB.

Eén machine klaart de klus
Met de ruimtebesparende mobile-computingkar van DELL EMC kunt u eenvoudig tot wel 36 systemen tegelijk opladen, beheren en bewaren. Het led-lampje geeft aan of alle apparaten worden opgeladen. De Ergotron PowerShuttle® technologie optimaliseert de totale oplaadtijd, terwijl kortsluiting veilig en preventief wordt voorkomen. Door gebruik te maken van de optionele autodock upgrade kits kunnen de laptop devices eenvoudig in de kar worden geschoven zonder eerst handmatig de powerkabels aan te hoeven sluiten. Hierdoor wordt veel kostbare tijd bespaart en zijn uw devices altijd opgeladen en klaar voor de volgende les.

Chrome Management Console (optioneel)
Wanneer meerdere personen binnen uw school gebruik maken van een Chromebook, dan is het handig om deze centraal te beheren met Chrome Management Console voor educatie. Zo kunt op afstand op elke Chromebook apps installeren, URL’s blokkeren en andere vormen van gebruikerstoegang beheren. Dit kunnen wij optioneel voor u leveren en activeren in uw omgeving.

Installatie door Centralpoint
De Dell EMC mobile-computingkar wordt in het distributiecentrum van Centralpoint volledig geïnstalleerd. Vervolgens wordt de kar inclsuief Chromebooks kant-en-klaar bij u afgeleverd. Zo kunt u er gelijk mee aan de slag en kunt u de Chromebooks na gebruik veilig opbergen en direct weer opladen voor de volgende lesuren of schooldagen. 

Voordelen van de Dell EMC Chromebook 3180 bundel

  • De Dell EMC Chromebook 3180 houdt het vol tot na de laatste bel
  • De Dell EMC Chromebook 3180 kan tegen een stootje
  • De Dell EMC Chromebook 3180 is gemaakt om samen te werken
  • Ruimtebesparende mobile-computing kar
  • 36 systemen tegelijk opladen met de mobile-computing kar
  • De mobile-computing inclusief Chromebooks wordt volledig werkend bij u afgeleverd
  • Deze bundel is speciaal ontwikkeld voor het moderne onderwijs
  • Chrome Management Console (optioneel) 

Neem contact met ons op

Om gebruik te maken van deze exclusieve bundelactie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088 4300 646 of via het onderstaande contactformulier. Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem dan ook contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

11 + 3 =