AV-oplossingen

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om draadloos te presenteren? Zoekt u een manier om uw vergaderfaciliteiten efficiënter in te zetten of meetings interactiever te maken? Wij zijn in staat om u te adviseren en te voorzien in oplossingen die aansluiten bij uw wensen. Wij bieden u een ruim assortiment van de nieuwste audiovisuele hardware.

Bekijk hieronder welke AV-oplossingen wij u kunnen aanbieden. Staat de gewenste oplossing er niet bij? Stel dan gerust uw vraag via het contactformulier, dan adviseren wij u graag.

Narrowcasting

Voor directie en management is het steeds vaker een uitdaging om hun personeel goed op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de eigen organisatie. Traditioneel wordt er veel tijd gestoken in nieuwsbrieven,intranet of kwartaalmeetings. Deze communicatie middelen blijken echter in de praktijk steeds minder effectief. Narrowcasting is een communicatiemedium waarbij, zowel in- als extern, dynamische informatie op alle soorten en formaten beeldschermen kan worden getoond.

Collaboration

Collaboration is een term die gebruikt wordt om het samenwerken van mensen met een gemeenschappelijk doel te omschrijven. Met audiovisuele collaboration oplossingen helpt u medewerkers die bijvoorbeeld op verschillende locaties werken en communicatie, informatie en kennis kunnen delen met behulp van het audiovisuele systeem. Collaboration is bij uitstek geschikt voor organisaties welke op projectbasis werken.

Presenteren & vergaderen

Het is een herkenbaar beeld. U wilt uw presentatie beginnen, maar komt tot de ontdekking dat u niet over de juiste adapter of kabel beschikt. Wat een efficiënt begin moet zijn, ontaardt al snel in een gehaast zoeken naar kabels, adapters of last-minute data op een USB-stick zetten. Het juiste (touch) display gecombineerd met een draadloos presentatie systeem is een oplossing die u kan helpen de productiviteit tijdens meetings te verhogen.

Communiceren

Door de snelle opkomst van het internet is het aantal mogelijkheden om te communiceren enorm toegenomen. Videoconference is daar een goed voorbeeld van. Veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en compatibiliteit spelen in een zakelijke omgeving een belangrijke rol. Met videoconference in de cloud opent zich een nieuwe wereld in online communicatiemogelijkheden.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.