Datacenter

Wij kunnen u helpen met alle onderdelen van uw kantoorautomatisering. Of het nu gaat om het introduceren van Desktop Virtualisatie, het optimaliseren van uw Backup Strategie of het slimmer managen van uw Storage. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om u te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw organisatie.

Ervaren consultants

Dagelijks staat er een team van consultants klaar om u te helpen met het verbeteren van uw IT-infrastructuur. Zij worden continu opgeleid, zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Cloud? Big Data? Application Delivery? Onze consultants leggen het kosteloos en vrijblijvend aan u uit.

Krachtig en merkonafhankelijk advies

Onze merkonafhankelijke positie in de markt heeft veel voordelen. Bij het bepalen van de ideale oplossing hebben wij toegang tot het assortiment van alle grote merken, zoals HP, Dell EMC, IBM, Fujitsu, Netapp en Cisco. Maar ook de kleinere merken zoals Juniper, Aruba, Aerohyve, Astaro, Supermicro en Huawei. Hierdoor kunnen wij naadloos aansluiten op uw huidige infrastructuur.

Dienstverlening voor het gemak

Naast kundig advies hebben wij ook een groot scala aan ondersteunende diensten voor uw datacenter. Wij kunnen bijvoorbeeld servers voor u op voorraad houden in ons distributiecentrum (capaciteit op afroep), uw oude apparatuur afvoeren (trade in) of uw investeringen gelijk trekken met uw inkomsten door een lease overeenkomst aan te bieden. Binnen onze technische dienst updaten we firmwares, assembleren we servers en controleren we op DOA’s. Bij u op locatie plaatsen en installeren wij uw apparatuur en configureren wij uw nieuwe SAN.

Implementatie, migratie en beheer

Heeft u ook vragen over implementatie, migratie of beheersdiensten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, samen met onze gespecialiseerde partners adviseren wij u graag. Deze partners gaan verder waar onze dienstverlening ophoudt. Wat is uw voordeel? U heeft altijd de meest geschikte partner passend bij uw vraagstuk, gecombineerd met het voordeel van Centralpoint als gespecialiseerde merkonafhankelijke leverancier.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.