Mobiele en/of vaste werkplek

Waar voorheen de werkplek altijd gestandaardiseerd was zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden. Zo kunt u werken met vaste computers, laptops, tablets en zelfs met smartphones.

Bekijk hieronder een greep uit de hardware die wij aan kunnen aanbieden. Staat het gewenste product er niet bij? Stel dan gerust uw vraag via het contactformulier, dan adviseren wij u graag.

Vaste werkplek

Een vaste werkplek is in te delen in twee groepen: een desktop met losse monitor of een all-in-one, een computer en monitor één. De all-in-one groeit in populariteit, omdat alle computeronderdelen in het beeldscherm zijn ingebouwd waardoor er bijna geen snoeren meer zijn. Het kenmerkende van een vaste werkplek is dat deze steeds door dezelfde medewerker gebruikt wordt en kan dus optimaal op deze persoon en zijn taken worden afgestemd.

Notebooks

Steeds vaker wordt een notebook verkozen boven een vaste werkplek. Een notebook is flexibeler en kan gemakkelijker meegenomen worden voor onderweg. Inmiddels doen de prestaties van een notebook niet meer onder voor een vaste werkplek.

2-in-1 en convertible devices

2-in-1 en convertible devices combineren de prestaties van een notebook met het gemak van een tablet. Met een 2-in-1 en convertible device kan de medewerker zelf bepalen waar, wanneer en op welke manier hij of zij wil werken. Een medewerker neemt het device mee naar kantoor en koppelt deze via een dockingstation aan een beeldscherm op een van de aanwezige flexplekken.

Tablets

In vergelijking met een laptop of een vaste computer is een tablet klein, licht en gemakkelijk om overal mee naartoe te nemen, waardoor papierloos werken steeds haalbaarder is. Daarnaast maken applicaties het werk van medewerkers gemakkelijker en efficiënter.

Smartphone

Veel medewerkers kunnen niet meer zonder een smartphone. Waar mobiele telefoons eerst vooral werden gebruikt om te bellen en contact te houden met klanten en relaties, zijn de smartphones van vandaag de dag heel veelzijdig.

Accessoires

Accessoires maken het werk gemakkelijker en bevordereren ergonomisch werken. Denk hierbij onder andere aan toetsenborden, muizen, monitorarmen, laptopstandaarden, cable management en zit-sta oplossingen.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.