Maak IT eenvoudiger

IT is er om u te helpen presteren en niet om zorgen over te hebben. U wilt zich immers concentreren op uw bedrijfsvoering. Daarom zorgen wij ervoor dat hardware u ondersteunt en niet afleidt. Met onze kennis en ervaring kunt u de aanschaf, logistiek, installatie en het onderhoud van IT-hardware eenvoudiger maken.

Productgroepen

De hardware die wij aanbieden is ingedeeld in drie productgroepen:

Mobiele en/of vaste werkplek

Waar voorheen de werkplek altijd gestandaardiseerd was zijn er tegenwoordig steeds meer mogelijkheden. Zo kunt u werken met vaste computers, laptops, tablets en smartphones. Alles is mogelijk en accessoires zijn hierbij van groot belang. Wij leveren alle A-merken hardware, software en accessoires die uw organisatie nodig heeft.

Datacenter

U kunt bij ons terecht voor diverse server- en storage-oplossingen. Onze datacenter specialisten adviseren u graag over de inrichting en standaardisatie van uw IT-infrastructuur. Ook als het gaat om de kwaliteit, beschikbaarheid en veiligheid van uw netwerk.

AV

Het effectief overbrengen van informatie is geen eenvoudige opgave. AV kan hierin uitkomst bieden, onze AV-specialisten helpen u graag om de juiste keuze te maken. Zij kijken hoe IT en AV-oplossingen in uw organisatie optimaal kunnen bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht