Back-up as a Service

Sla uw back-up veilig op
BaaS biedt u de zekerheid dat een back-up van uw data veilig wordt opgeslagen, zodat het risico op dataverlies wordt geminimaliseerd. Back-up van data is essentieel om de continuïteit van uw organisatie te garanderen. Niet alleen het kunnen terughalen van organisatiedata is daarbij belangrijk, vooral de hersteltijd is een cruciale factor. Periodiek wordt een ‘snapshot’ gemaakt van uw complete serveromgeving, inclusief het besturingssysteem. De snapshot van uw server wordt vervolgens minimaal veertien dagen bewaard in een datacenter dat op een andere locatie is gesitueerd dan uw productieomgeving.

Wat krijgt u?

De volgende onderdelen maken deel uit van onze BaaS-oplossing:

De back-up staat lokaal in uw datacenter en/of in de cloud.

U krijgt toegang tot een managementportal waar u inzicht heeft in de status van de back-up.

Zowel het management van de back-up als de restore kan in zijn totaliteit worden afgenomen.

Voordelen

  • Uw back-up wordt moeiteloos voor u geregeld.
  • Er zijn geen grote investeringen nodig in hardware en licenties, want u betaalt een vast bedrag per maand.
  • Professionalisering van het beheer en garanties voor het veilig back-uppen.
  • Voor snelle Disaster Recovery wordt de back-up wordt ook buiten uw datacenter bewaard,

Datacenter-oplossingen

Maak uw IT-omgeving compleet met de volgende datacenter-oplossingen:

Wanneer u gebruikmaakt van IaaS bevindt zich (een deel van) uw infrastructuur in de cloud in datacenters binnen Nederland. U hoeft geen eigen IT-serveromgeving meer in te richten en onderhouden. Dit regelen wij voor u en u kunt zich focussen op de business en belangrijke core-processen.
Met DRaaS zorgt u dat uw datacenter bij calamiteiten binnen zeer korte termijn weer beschikbaar is. Deze oplossing biedt een stabiele, snelle en flexibele uitwijkoplossing voor uw IT-omgeving indien een calamiteit zich voordoet.
Het creëren van een kostenefficiënte opslaginfrastructuur kan voor IT-organisaties een uitdaging zijn. StaaS biedt u een kostenefficiënte, flexibele en veilige storage infrastructuur met een hoge beschikbaarheid.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met onze sales afdeling.