Infrastructure as a Service

Een kwalitatieve en stabiele IT-serveromgeving
Wanneer u gebruikmaakt van IaaS bevindt zich (een deel van) uw infrastructuur in de cloud in datacenters binnen Nederland. Hiermee beschikt u over een kwalitatief hoge IT-serveromgeving met goede stabiliteit. Met IaaS vermijdt u ook de investeringen en de complexiteit die gepaard gaan met de aanschaf of het beheer van uw fysieke servers en andere datacenterinfrastructuren. Daarnaast kunnen wij u een groot deel van het beheer van de omgeving uit handen nemen.

Wat krijgt u?

De volgende onderdelen maken deel uit van onze IaaS-oplossing:

De benodigde resources en licenties binnen een virtuele omgeving.

Een veilige verbinding vanaf iedere locatie naar uw cloud-omgeving.

Volledig beheer, support en servicedesk op uw cloud-omgeving.

Management van de back-up en restores van deze omgeving.

Voordelen

  • Uw infrastructuur is flexibeler, waardoor u pieken beter kunt opvangen en overcapaciteit tegengaat.
  • Uw organisatie kan beter voldoen aan de hoge eisen, zoals redundancy, noodstroom en beveiliging.
  • U kunt sneller reageren op veranderingen in uw organisatie.
  • Er zijn geen grote investeringen nodig, u betaalt maandelijks wat u gebruikt. Hierdoor zijn de IT-kosten beter inzichtelijk.

Datacenter-oplossingen

Maak uw IT-omgeving compleet met de volgende datacenter-oplossingen:

BaaS biedt u de zekerheid dat een back-up van uw data veilig wordt opgeslagen, zodat het risico op dataverlies wordt geminimaliseerd. Back-up van data is essentieel om de continuïteit van uw organisatie te garanderen. Het beheer en de controle van de back-up worden door onze specialisten uitgevoerd.
Met DRaaS zorgt u dat uw datacenter bij calamiteiten binnen zeer korte termijn weer beschikbaar is. Deze oplossing biedt een stabiele, snelle en flexibele uitwijkoplossing voor uw IT-omgeving indien een calamiteit zich voordoet.
Het creëren van een kostenefficiënte opslaginfrastructuur kan voor IT-organisaties een uitdaging zijn. StaaS biedt u een kostenefficiënte, flexibele en veilige storage infrastructuur met een hoge beschikbaarheid.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met onze sales afdeling.