Storage as a Service

Een efficiënte opslag voor al uw data
Het creëren van een kostenefficiënte opslaginfrastructuur voor onder andere archivering en back-up kan voor IT-organisaties een uitdaging zijn. De big data trend en bijbehorende explosie van dataopslag zal het inrichten van storage infrastructuur tot een nog grotere uitdaging maken. StaaS biedt u een kostenefficiënte, flexibele en veilige storage infrastructuur met een hoge beschikbaarheid.

Wat krijgt u?

Een oplossing die in zijn geheel beheerd wordt, waarbij data opgeslagen kan worden buiten het eigen datacenter. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor archiefdata of data die niet direct beschikbaar hoeft te zijn.

Voordelen

  • Uw data wordt veilig en betrouwbaar opgeslagen.
  • Hoge beschikbaarheid van uw storage infrastructuur.
  • U kunt applicaties koppelen aan een cloud die zich binnen Nederland bevindt.
  • Flexibel op- en afschalen.

Datacenter-oplossingen

Maak uw IT-omgeving compleet met de volgende datacenter-oplossingen:

Wanneer u gebruikmaakt van IaaS bevindt zich (een deel van) uw infrastructuur in de cloud in datacenters binnen Nederland. U hoeft geen eigen IT-serveromgeving meer in te richten en onderhouden. Dit regelen wij voor u en u kunt zich focussen op de business en belangrijke core-processen.
BaaS biedt u de zekerheid dat een back-up van uw data veilig wordt opgeslagen, zodat het risico op dataverlies wordt geminimaliseerd. Back-up van data is essentieel om de continuïteit van uw organisatie te garanderen. Het beheer en de controle van de back-up worden door onze specialisten uitgevoerd.
Met DRaaS zorgt u dat uw datacenter bij calamiteiten binnen zeer korte termijn weer beschikbaar is. Deze oplossing biedt een stabiele, snelle en flexibele uitwijkoplossing voor uw IT-omgeving indien een calamiteit zich voordoet.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.