IT-diensten datacenter

Centralpoint ondersteunt u met alle onderdelen van kantoorautomatisering. Of het nu gaat om het introduceren van desktop virtualisatie, het optimaliseren van uw back-up strategie of het slimmer managen van uw storage. Wij hebben de kennis en de ervaring in huis om u te helpen bij het kiezen van de juiste datacenteroplossing voor uw organisatie.

Preparatiediensten

Vaak moeten er nog aanpassingen verricht worden aan uw nieuwe datacenterapparatuur. Wij kunnen deze aanpassingen voor u uitvoeren. Hiermee wint u veel tijd en is de datacenterapparatuur direct inzetbaar.

 

Onze preparatiediensten
Inhouse server assembage
Labels aanbrengen
Assetregistratie (CMDB)
DOA-Check
Pre-configureren router
Servers in flightcases

Retourname

Overcomplete, gebruikte devices die niet meer worden ingezet in uw organisatie? Wij verwerken ze op een veilige en verantwoorde wijze in het distributiecentrum. Om misbruik van uw kostbare data te voorkomen, bieden wij verschillende diensten aan om data te vernietigen. Daarnaast is het mogelijk om uw overcomplete of gebruikte devices te verkopen.

Garantie en onderhoud

Wij zijn geautoriseerd servicepartner van de meeste A-merken. Dit betekent dat u direct met ons contact op kunt nemen voor garantie en onderhoud. Ook als het product niet bij ons vandaan komt. Naast de fabrieksgarantie hebben wij diverse aanvullende diensten voor nóg meer zekerheid.

Onsite dienstverlening

Bij u op locatie plaatsen en installeren wij uw datacenterapparatuur en configureren wij uw nieuwe Storage Area Network (SAN). Dit doen wij op basis van uw wensen en eisen.

Onze onsite diensten
Plaatsen apparatuur datacenter
Installatie en start-up
Verhuizing werkplekapparatuur
Schoonmaken serverapparatuur
Senior Service Engineers
Wifi-dienstverlening

IT-diensten brochure

Lees een compleet overzicht van onze IT-diensten in onze brochure:

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht