IT-diensten mobiele werkplek

Flexibiliteit staat bij het nieuwe werken centraal. Dit betekent dat mobiele devices een steeds belangrijkere plek innemen. Centralpoint biedt diverse diensten aan die het bestel-, installatie-, uitlever- en garantieproces van mobiele devices vergemakkelijken.

Preparatiediensten

Door vooraf uw devices te laten prepareren in ons distributiecentrum kunnen uw medewerkers bij ontvangst van hun device direct aan de slag. Denk hierbij aan configuratie, oplaadservice, registratie en verpakken op maat. Dit bespaart u veel handelingen en tijd.

Onze preparatiediensten
Screenprotectors plakken
Plaatsen simkaarten
Update besturingssysteem
Configuratie smartphone
Oplaadservice
Lasergraveren
Labels aanbrengen
Assetregistratie (CMDB)
DOA-check
Uitgepakt leveren
Klantspecifieke instructie
Verpakken op maat
Laptopkar opbouwen

Deployment mogelijkheden

Het werken met mobiele devices betekent voor uw organisatie dat er minder inzicht is in het gebruik van applicaties en data door medewerkers. Ook is het lastiger om een scheiding te maken tussen zakelijk en privégebruik. Mobile Device Management (MDM) maakt de mobiele devices beter beheersbaar. Onderstaand leest u de verschillende deployment mogelijkheden. Wij kunnen voor u de registratie van devices verzorgen in Apple Dep, Samsung Knox, Windows Autopilot en Android Zero Touch.

Retourname

Overcomplete, gebruikte devices die niet meer worden ingezet in uw organisatie? Wij verwerken ze op een veilige en verantwoorde wijze in het distributiecentrum. Om misbruik van uw kostbare data te voorkomen, bieden wij verschillende diensten aan om data te vernietigen. Daarnaast is het mogelijk om uw overcomplete of gebruikte devices te verkopen.

Garantie en onderhoud

Wij zijn geautoriseerd servicepartner van de meeste A-merken. Dit betekent dat u direct met ons contact op kunt nemen voor garantie en onderhoud. Ook als het product niet bij ons vandaan komt. Naast de standaard fabrieksgarantie en de mogelijke garantie uitbreidingen, bieden wij ook aanvullend onderhoud op maat zoals SWAP.

Onsite dienstverlening

Heeft u behoefte aan ondersteuning op locatie? Wij hebben specialisten in dienst die u onder andere helpen bij de uitgifte van devices aan uw medewerkers en het trainen van medewerker.

Onze onsite diensten
Uitgifte devices
Planningstool
Servicebalie op locatie
Gebruikerstrainingen
Adoptieworkshops
Reiniging
Inhuur IT-specialisten

IT-diensten brochure

Lees een compleet overzicht van onze IT-diensten in onze brochure:

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht