IT-diensten vaste werkplek

De meeste kantoren hebben vaste werkplekken waar medewerkers iedere dag gebruik van maken of die werkplek juist als flexplek gebruiken. Daarom zijn er verschillende wensen en eisen voor een vaste werkplek. Centralpoint biedt hiervoor verschillende diensten aan.

Preparatiediensten vaste werkplek

De hardware die u bestelt kan meestal niet direct ingezet worden binnen uw organisatie. Vaak moeten er nog aanpassingen worden verricht, zoals de installatie van een extra harde schijf of geheugenmodule. Om u extra werk uit handen te nemen hebben wij verschillende preparatiediensten.

Onze preparatiediensten
Hardware assembleren
Software pre-installatie (imagen)
BIOS-instellingen aanpassen
Labels aanbrengen
Assetregistratie (CMDB)
DOA-check
Uitgepakt leveren
Klantspecifieke instructie
Bevestiging systeem en scherm op stand
(De)montage monitorvoet.

Retourname

Overcomplete, gebruikte devices die niet meer worden ingezet in uw organisatie? Wij verwerken ze op een veilige en verantwoorde wijze in het distributiecentrum. Om misbruik van uw kostbare data te voorkomen, bieden wij verschillende diensten aan om data te vernietigen. Daarnaast is het mogelijk om uw overcomplete of gebruikte devices te verkopen.

Garantie en onderhoud

Wij zijn geautoriseerd servicepartner van de meeste A-merken. Dit betekent dat u direct met ons contact op kunt nemen voor garantie en onderhoud. Ook als het product niet bij ons vandaan komt. Naast de fabrieksgarantie hebben wij diverse aanvullende diensten voor nóg meer zekerheid.

Onsite dienstverlening

Heeft u behoefte aan ondersteuning op locatie? Wij hebben specialisten in dienst die u onder andere helpen bij het uitvoeren van al uw helpdesktaken, maar ook bij upgrade- en configuratiewerkzaamheden.

Onze onsite diensten
Installatie werkplekapparatuur
Verhuizing werkplekapparatuur
IMAC/D
Projectmatige uitrol hardware
Kabelmanagement
Servicebalie op locatie
Reiniging
Inhuur IT-specialisten

IT-diensten brochure

Lees een compleet overzicht van onze IT-diensten in onze brochure:

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht