IT-diensten

IT diensten

IT is er om u te helpen presteren en niet om zorgen over te hebben. U wilt zich immers concentreren op uw eigen bedrijfsvoering. Wij ondersteunen organisaties met alle denkbare IT-diensten rondom hardware. Door onze IT-diensten besparen organisaties, naast kosten, ook tijd, CO2-uitstoot en een hoop zorgen. U kunt bij Centralpoint terecht voor uiteenlopende diensten, van levering en installatie van nieuwe hardware en verwerking van het oude tot advies van ervaren specialisten.

Wij hebben onze beschikbare diensten ingedeeld op type hardware: mobiele werkplek, vaste werkplek en datacenter.

Mobiele werkplek

Flexibiliteit staat bij het nieuwe werken centraal. Dit betekent dat mobiele devices een steeds belangrijkere plek innemen. Centralpoint biedt diverse diensten aan die het bestel-, installatie-, uitlever-, en garantieproces van mobiele devices vergemakkelijken.

Vaste werkplek

De meeste kantoren hebben vaste werkplekken waar medewerkers iedere dag gebruik van maken of die werkplek juist als flexplek gebruiken. Daarom zijn er verschillende wensen en eisen voor een vaste werkplek. Centralpoint biedt hiervoor verschillende diensten aan.

Datacenter

Centralpoint ondersteunt u met alle onderdelen van kantoorautomatisering. Of het nu gaat om het introduceren van desktop virtualisatie, het optimaliseren van uw back-up strategie of het slimmer managen van uw storage. Wij hebben de kennis en de ervaring in huis om u te helpen bij het kiezen van de juiste datacenteroplossing voor uw organisatie.

Overkoepelende diensten

Naast de specifieke dienstverlening voor mobiele en vaste werkplekken en datacenters hebben wij een aantal overkoepelende diensten die het inrichten en beheren van uw IT-omgeving nóg eenvoudiger maken. Deze diensten zijn in te zetten voor organisaties met meer dan 500 medewerkers.

IT-diensten brochure

Lees een compleet overzicht van onze IT-diensten in onze brochure:

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht