Jamf Pro – Beheer uw Apple devices

Steeds meer organisaties ontdekken de kracht van de Mac, iPad, iPhone en Apple TV. Jamf Pro is ontworpen om het beheer van Apple devices te automatiseren, terwijl de productiviteit en creativiteit van eindgebruikers gewaarborgd blijft. Ontdek de mogelijkheden van Jamf Pro.

Z

Deployment

Met behulp van Apple DEP kunnen medewerkers snel aan de slag, zonder dat u de devices fysiek in handen hoeft te hebben. De medewerkers krijgen vervolgens een echte ‘Out-of-the-Box-experience’.

Device Management

Beheer de devices die medewerkers gebruiken voor toegang tot bedrijfsgegevens. U kunt de gegevens van uw organisatie beschermen door te bepalen hoe medewerkers toegang hebben tot de gegevens en deze delen.

App Management

Koop in één keer alle apps die medewerkers gebruiken en maak deze beschikbaar. Medewerkers kunnen deze vervolgens zelf downloaden en updaten.

~

Security

Bescherm uw devices en data tegen invloeden van buitenaf. U kunt updates geforceerd uitrollen en devices op afstand wissen of vergrendelen. Daarnaast kunt u policies instellen voor wachtwoorden en VPN-verbindingen.

Hoe het werkt

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht