MobileIron – Beheer uw mobiele devices

MobileIron is speciaal gebouwd voor organisaties om mobiele devices, applicaties en content te beheren en te beveiligen, terwijl het medewerkers toestelkeuze, privacy en een naadloze gebruikerservaring biedt. MobileIron biedt een complete enterprise mobility oplossing die het mogelijk maakt apps aan te bieden, te beveiligen en beëindigen. 

MobileIron’s UEM-oplossing stelt IT in staat om mobiele apparaten te beheren en te beveiligen op alle gangbare mobiele besturingssystemen. Dit maakt veilige zakelijke e-mail, automatische toestelconfiguratie, certificaat-gebaseerde beveiliging en het wissen van bedrijfsgevoelige gegevens mogelijk op zowel zakelijke als privé toestellen.

Voordelen MobileIron

Multi OS-management

Bring Your Own Device

Schaalbaar en flexibel

Mobile Application Management

MobileIron biedt een complete enterprise mobility oplossing die het mogelijk maakt apps aan te bieden, te beveiligen en beëindigen.

Mobile First

Het enterprise mobility management platform van MobileIron voldoet aan de eisen van zowel de medewerkers als IT, zodat organisaties echt Mobile First kunnen werken.

Mobile Content Management

Om op een veilige manier de productiviteit van medewerkers te bevorderen worden zakelijke documenten beheerd en zakelijk e-mailbijlagen versleuteld. 

Multi-OS Management

Met MobileIron worden de meestgebruikte besturingsystemen op zakelijke en privédevices ondersteund. Waarbij de gebruikerservaring van medewerkers wordt veiliggesteld.

Hoe het werkt

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht