Hallo PostNL!

 

Ben jij al bekend met Centralpoint? Wij stellen ons graag even aan je voor.

Wij zijn net als jullie een belangrijke dienstverlener voor veel grote bedrijven in Nederland. Wij adviseren merkonafhankelijk heel werkend Nederland over IT en hebben altijd een passende oplossing – of het nu gaat om circulair inkopen, e-commerce-oplossingen of dienstverlening rondom beheer, beveiliging, onderhoud en logistiek.

Lees hieronder een aantal oplossingen waar wij jullie bij kunnen helpen. Net als jullie gaan wij elke uitdaging aan.

Dienstverlening

Wij kunnen jullie ondersteunen met alle denkbare IT-diensten rondom hardware. Hiermee bespaar je naast kosten, ook tijd, CO2-uitstoot en een hoop zorgen. Je kunt bij ons terecht van levering en installatie van nieuwe hardware en verwerking van het oude tot advies van ervaren specialisten. Hierdoor kunnen jullie verder met het vergroten van de specialistische kennis.

Unified Endpoint Management

De pakketbezorgers en kantoormedewerkers van PostNL moeten plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken en er is altijd en overal toegang tot apps en data via mobiele devices. Maar is er ook inzicht in de devices en de beveiliging? Onze UEM-oplossingen ondersteunen jou hierbij. Je kunt (mobile) devices, applicaties en bijbehorende content beveiligen, beheren en uitrollen vanuit één omgeving. Ongeacht welk besturingssysteem wordt gebruikt.

Inruil

Er worden bij PostNL veel verschillende devices ingezet. Wat doe je met devices die niet meer wordt ingezet? Wij kunnen deze op een veilige en verantwoorde manier verwerken, afgestemd op jouw wensen en eisen. Je kunt ervoor kiezen om de hardware opnieuw te gebruiken, je kunt het schenken aan een goed doel of wij kunnen de hardware doorverkopen. Daarnaast zorgen wij voor een milieuvriendelijke verwerking van de hardware die niet meer geschikt is voor hergebruik.

Integreren

Over twee jaar staat er een verhuizing gepland naar het nieuwe pand in Den Haag. Het integreren van IT-systemen is een ingewikkelde en tijdrovende klus. Een goede en tijdige voorbereiding is hierbij van essentieel belang. Wij kunnen je helpen bij de voorbereiding en de daadwerkelijke IT-integratie. Samen bekijken we de huidige situatie en waar de organisatie in de toekomst naartoe wil. Daar stemmen we de IT-omgeving op af.

Meer informatie?

Neem dan contact op met onze collega Jolinda Goud. Zij legt je graag uit wat wij voor PostNL kunnen betekenen.