Samsung Knox

Beheer en beveiliging van mobiele devices staat steeds hoger op de agenda. Klanten vragen steeds vaker naar een gebruiksvriendelijke en complete totaaloplossing. Samsung beantwoordt die vraag met het Samsung Knox-platform, dit platform zit ingebouwd in alle Samsung-hardware. Met de Knox Solutions beschikt u over moderne beheer- en configuratiemogelijkheden. Alle Knox-oplossingen kunnen ook toegevoegd worden aan uw bestaande MDM-platform.

Door het activeren van het Knox Platform wordt het gemakkelijk om alle devices up-to-date en functioneel te houden en mede­werkers productief en veilig.

Knox-oplossingen

Samsung Knox bestaat uit verschillende oplossingen voor beheer, configuratie, uitrol en beveiliging.

Knox Configure

Met Knox Configure beschikt u over uitgebreide mogelijkheden voor het configureren van uw Samsung devices. Zo kunt u de hardware en software personaliseren, u kunt bijvoorbeeld de wallpaper aanpassen naar uw corporate branding, installeren van apps en toegang tot de camera blokkeren.

N

Knox Mobile Enrollment

Knox Mobile Enrollment biedt een snellere en eenvoudigere uitrol van nieuwe toestellen, de devices krijgen tegelijk het juiste profiel en de beveiligscriteria. Medewerkers kunnen direct aan de slag met hun nieuwe device.  Zelfs na een factory reset wordt het profiel opnieuw ingeladen.

Knox Manage

Knox Manage is de MDM-oplossing van Samsung, hiermee kunt u devices op afstand beheren. Profielen instellen, applicaties pushen, devices en lokaliseren of wissen is een greep uit de mogelijkheden. De overige oplossingen van Knox kunnen als add-on aan Knox Manage toegevoegd worden.

E-FOTA

Met E-FOTA (Enterprise Firmware over the Air) heeft u regie over de firmware-updates voor alle devices. Deze updates kunnen worden uitgesteld of tegelijk worden uitgerold via wifi en 4G. Ieder toestel kan zo van dezelfde firmware worden voorzien zonder dat de app-functionaliteit in gevaar komt. Dat houdt medewerkers veilig, productief en bereikbaar.

~
Knox Platform for Enterprise

Knox Platform for Enterprise biedt extra security bovenop de krachtige beveiliging van het gelaagde Knox platform. Zakelijke en privédata worden van elkaar gescheiden en de data is te allen tijde encrypted. Hierdoor blijft gevoelige data altijd veilig. De sterke beveiliging en VPN-mogelijkheden biedt daarnaast bescherming tegen malware en hackpogingen.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht