Samsung Knox – Uitgebreide beveiliging & MDM

Maak kennis met Knox, het hoogwaardige mobiele beveiligingsplatform van Samsung, ontwikkeld voor de nieuwste mobiele devices van uw medewerkers. Met Samsung Knox houdt u werk en privé gescheiden op één device. Daarnaast stelt Knox u in staat meerdere toestellen te managen. Knox is beschikbaar voor Samsung smartphones zoals de Galaxy S- en Note-series en veel andere Android-toestellen.

Mobile Device Management (MDM)

Samsung Knox biedt naast een veilige werkomgeving ook beheer op afstand (MDM). Mobile Device Management is essentieel wanneer u op meerdere apparaten snel en eenvoudig bepaalde gebruikerseigenschappen en/of restricties wil implementeren. Mocht u bijvoorbeeld uw toestel onverhoopt verliezen, dan biedt MDM u de mogelijkheid de gegevens op uw smartphone of tablet gemakkelijk op afstand te wissen. Zo bent u er zeker van dat er niemand bij uw vertrouwelijke informatie komt.

Knox Bulk Enrollment
Registreren van nieuwe devices voor uw onderneming kan een tijdrovende klus zijn. Met Knox kan uw IT-afdeling snel honderden Samsung apparaten tegelijk op uw Mobile Device Management aansluiten. Het implementeren van de beveiligde of gepersonaliseerde omgeving kan eenvoudig en op afstand automatisch geregeld worden. Bekijk de onderstaande video’s voor meer informatie.

Onderdelen Samsung Knox

Knox beveiliging, management en personalisatie heeft verschillende toepasbare maatoplossingen en is verkrijgbaar in verschillende pakketten, van basis tot zeer uitgebreid:

Knox Premium

Manage veilig uw bedrijfsgegevens via de cloud. Al uw geïsoleerde en versleutelde bedrijfsgegevens zitten in een aparte beveiligings-container.

Knox Enrollment

Voeg nieuwe devices toe aan uw Mobile Device Management en beheer snel en eenvoudig tot duizenden toestellen voor uw organisatie.

Knox Workspace

Hou werkgerelateerde applicaties en data gescheiden van privé en vice versa. Verleen toegang en controle van uw eigen IT-management en maak gebruik van security.

Knox Customization

Verschaf uw IT-afdeling de tools om meerdere Samsung toestellen op afstand te configureren.

Hoe het werkt

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe Samsung Knox werkt.

Persoonlijk advies nodig?

024 – 357 98 88

Werkdagen van 08:30 – 17:30 uur

Verstuur bericht