Endpoint Security as a Service

Meerlaagse bescherming van uw endpoint devices
Door het toegenomen gebruik van de cloud en mobiele devices vormen endpoints tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor bedrijven. Zo koppelen medewerkers mobiele devices aan onbeveiligde netwerken en hierdoor is het mogelijk dat bedrijfsdata ongewenst op straat komt te liggen. Het is daarom belangrijker dan ooit om endpoint devices goed te beschermen en dit vereist een fundamenteel andere aanpak.

Met onze Endpoint Security-oplossing krijgt u een meerlaagse bescherming van uw endpoint devices. Zowel in beveiligde en onbeveiligde netwerken en zowel on- als offline en tegen alle soorten cyberaanvallen.

Wat krijgt u?

Wanneer u Endpoint Security as a Service afneemt krijgt u de volgende onderdelen:

Een compleet geïntegreerde meerlaagse bescherming van uw Windows, Mac en Linux devices.

Bescherming tegen alle type aanvallen, van geïnfecteerde bestanden tot de meest geavanceerde malware.

Deze oplossing herkent bekende en onbekende malware. Dit gebeurt door machine learning en op basis van het gedrag van het systeem.

Als malware toch uw systeem is binnengekomen volgt een automatische response. Deze stopt de aanval, plaatst geïnfecteerde bestanden in quarantaine en draait processen terug tot het moment van vóór de aanval.

U ontvangt een rapportage met duidelijke forensics om bijvoorbeeld datalekken te kunnen uitsluiten.

Voordelen

  • Volledige zichtbaarheid van gestopte en waargenomen aanvallen met forensics.
  • Superieure preventie en detectie van geavanceerde dreigingen.
  • De applicatie vergt weinig geheugen van uw device en de gebruikers hebben geen last van virusupdates en dagelijkse scans.
  • Tot vijf keer lagere kosten dan alternatieve meerlaags oplossingen.
  • Beschermt werkplekken, datacenterservers en cloudomgevingen.
  • Schaalbare en eenvoudige uitrol en migratie over organisaties en cloudomgevingen

Security-oplossingen

Bekijk hieronder onze aanvullende security-oplossingen en lees verder voor meer informatie.

Laptops, tablets en smartphones hebben hun weg gevonden binnen organisaties. Deze devices staan in verbinding met het netwerk van de organisatie en hiermee wordt veel data uitgewisseld. Het is voor een organisatie lastig bij te houden welke informatie eruit gaat en binnenkomt. Security en firewallbeheer zijn dan ook een uitdaging voor veel organisaties. Daarom bieden wij Firewall as a Service aan om uw netwerk zo veilig mogelijk te houden.
Met de aanvullende functionaliteiten en mogelijkheden van draadloos werken, neemt de complexiteit van de netwerken toe. Secure Wifi as a Service neemt u de complexiteit van draadloze infrastructuren uit handen.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie contact op met onze sales afdeling.