Firewall as a Service

Veilige firewall voor een vast bedrag per maand
Het aantal mobiele devices is de afgelopen jaren explosief gestegen. Laptops, tablets en smartphones hebben hun weg gevonden binnen organisaties. Deze devices staan in verbinding met het netwerk van de organisatie en hiermee wordt veel data uitgewisseld. Security en firewallbeheer zijn dan ook een uitdaging voor veel organisaties.

Om uw netwerk optimaal te beveiligen bieden wij Firewall as a Service aan. Met deze oplossing beschikt u altijd over een uitstekende beveiliging, waarbij wij naast de benodigde hard- en software, ook de noodzakelijke support- en beheeractiviteiten verzorgen.

Wat krijgt u?

Wanneer u FaaS afneemt krijgt u de volgende onderdelen:

Wij leveren een firewall die vanuit ons network operation center wordt gemanaged en geüpdatet. Eventuele aanpassingen en storingen worden door onze servicedesk verholpen.

U ontvangt rapportages over uw omgeving. Deze geven inzicht in onder andere het applicatiegebruik en malware detectie.

Een firewall die altijd voorzien is van de meest recente firmware en die in staat is om uw organisatie te beveiligen tegen de nieuwste bedreigingen en andere beveiligingslekken.

Voordelen

  • Door permanente capaciteits- en trendanalyses is de blik continu vooruit gericht en wordt de werking van de infrastructuur voortdurend geoptimaliseerd.
  • De implementatie, het onderhoud en beheer van de firewall wordt compleet verzorgd, waardoor u meer tijd beschikbaar krijgt voor innovatie en het focussen op uw primaire bedrijfsprocessen.
  • U betaalt een vast bedrag per firewall per maand. Hierdoor zijn hoge investeringen niet meer nodig en bent u in staat te blijven innoveren met de nieuwste producten.

Security-oplossingen

Bekijk hieronder onze aanvullende security-oplossingen en lees verder voor meer informatie.

Endpoint devices vormen tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor bedrijven. Antivirus en preventie oplossingen die alleen bekende gevaren tegenhouden zijn niet meer voldoende. Het beschermen van endpoint devices vereist een fundamenteel andere aanpak.
Met de aanvullende functionaliteiten en mogelijkheden van draadloos werken, neemt de complexiteit van de netwerken toe. Secure Wifi as a Service neemt u de complexiteit van draadloze infrastructuren uit handen.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.