Secure Wifi as a Service

Een veilig draadloos netwerk
Het aantal mobile devices is de afgelopen jaren explosief gestegen. Laptops, tablets en smartphones zijn niet meer weg te denken uit organisaties en draadloze netwerken zijn vanzelfsprekend geworden.

Met deze mogelijkheden van draadloos werken, neemt de complexiteit van de netwerken toe. Met Secure Wifi as a Service nemen wij u deze complexiteit uit handen. Wij implementeren, onderhouden en beheren de Wireless LAN infrastructuur bij u op locatie. U betaalt een vast bedrag per accesspoint per maand. Hierdoor zijn hoge investeringen niet meer nodig en bent u in staat te blijven innoveren met de nieuwste producten.

Wat krijgt u?

Wanneer u WaaS afneemt krijgt u de volgende onderdelen:

We inventariseren de wensen en behoeften van uw organisatie.

Wij meten de positionering van apparatuur in op basis van de gewenste dekking door middel van een site-survey.

Er volgt een gedetailleerd ontwerp dat we met u bespreken.

Na akkoord implementeren wij de Wireless LAN infrastructuur op uw locatie.

We verzorgen het onderhoud, de servicedesk, de gebruikersportal en het beheer. Het beheer vindt plaats vanuit een afgeschermde cloudomgeving, waarbij de accesspoints op uw locatie via een beveiligde internetverbinding communiceren met ons Network Operating Center. Zo kunnen wij uw omgeving proactief managen en verstoringen voorkomen.

Voordelen

  • Het draadloze netwerk binnen uw organisatie wordt door ons compleet verzorgd.
  • U betaalt een vast bedrag per accesspoint per maand. Hierdoor zijn hoge investeringen niet meer nodig en bent u in staat te blijven innoveren met de nieuwste producten.
  • Er is een hoge beschikbaarheid, wij zorgen voor vervanging van defecte hardware.
  • Schaalbare oplossing.

Security-oplossingen

Bekijk hieronder onze aanvullende security-oplossingen en lees verder voor meer informatie.

Endpoint devices vormen tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor bedrijven. Antivirus en preventie oplossingen die alleen bekende gevaren tegenhouden zijn niet meer voldoende. Het beschermen van endpoint devices vereist een fundamenteel andere aanpak.
Laptops, tablets en smartphones hebben hun weg gevonden binnen organisaties. Deze devices staan in verbinding met het netwerk van de organisatie en hiermee wordt veel data uitgewisseld. Het is voor een organisatie lastig bij te houden welke informatie eruit gaat en binnenkomt. Security en firewallbeheer zijn dan ook een uitdaging voor veel organisaties. Daarom bieden wij Firewall as a Service aan om uw netwerk zo veilig mogelijk te houden.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.