Security

Door het toegenomen gebruik van de cloud, mobiele devices en digitale transformatie is het IT-landschap continu in beweging. Bedreigingen worden steeds geavanceerder en het is daarom belangrijker dan ooit om uw IT-omgeving goed te beschermen.

Technologie kan ingezet worden om bedreigingen zichtbaar te maken, te verkleinen en tegen te gaan. Toch gaat het verder dan alleen de technologie, er is een integrale aanpak nodig waarbij de organisatie en medewerkers ook vertegenwoordigd zijn. Zo is het belangrijk dat de organisatie procedures opstelt bijvoorbeeld omtrent Meldplicht Datalekken en dienen medewerkers op de hoogte te zijn van de richtlijnen.

Voorkomen, detecteren en herstellen

Bij veel organisaties zijn de cybersecurity maatregelen gericht op het voorkomen van incidenten. Wanneer een beveiligingsinbreuk plaatsvindt, vinden organisaties het vaak lastig om daar adequaat op te reageren.

Doorgaans vindt een inbreuk plaats binnen enkele minuten, terwijl de detectie- en responsetijd van organisaties dagen, weken of zelfs maanden is. Het is niet de vraag of er een inbreuk plaatsvindt, maar wanneer deze plaatsvindt en hoe snel er op gereageerd kan worden. Daarom is het van belang om uw security in te richten op basis van de volgende stappen:

Voorkomen

Bescherm uw IT-omgeving tegen invloeden van buitenaf.
U

Detecteren

Zorg dat u inzicht verkrijgt in de gedragingen binnen uw IT-omgeving, zodat een inbreuk snel kan worden gedetecteerd.

Herstellen

Door de systemen te herstellen kan de impact van de inbreuk verkleind of zelfs tenietgedaan worden.
Door uw security technologie├źn en processen volgens de bovenstaande stappen in te richten kunt u de detectie- en responsetijd verkorten. Zo bent u in staat aanvallen in een vroeg stadium te herkennen en af te slaan.

Security-oplossingen

Het inrichten en dagelijks beheren van een security-oplossing is vaak een uitdaging voor organisaties, met name als het gaat om de kennis en het inzicht dat hiervoor nodig is. Daarom bieden wij verschillende security-oplossingen aan, waarmee wij het voor u eenvoudiger maken. Uw medewerkers kunnen werken zoals zij dat het prettigste vinden en de organisatie is beveiligd tegen cyberaanvallen.

Bekijk hieronder een korte introductie van onze security-oplossingen en lees verder voor meer informatie.

Endpoint devices vormen tegenwoordig de nieuwe beveiligingslinie voor bedrijven. Antivirus en preventie oplossingen die alleen bekende gevaren tegenhouden zijn niet meer voldoende. Het beschermen van endpoint devices vereist een fundamenteel andere aanpak.
Met de aanvullende functionaliteiten en mogelijkheden van draadloos werken, neemt de complexiteit van de netwerken toe. Secure Wifi as a Service neemt u de complexiteit van draadloze infrastructuren uit handen.
Laptops, tablets en smartphones hebben hun weg gevonden binnen organisaties. Deze devices staan in verbinding met het netwerk van de organisatie en hiermee wordt veel data uitgewisseld. Het is voor een organisatie lastig bij te houden welke informatie eruit gaat en binnenkomt. Security en firewallbeheer zijn dan ook een uitdaging voor veel organisaties. Daarom bieden wij Firewall as a Service aan om uw netwerk zo veilig mogelijk te houden.

Wilt u meer informatie?

Wij komen graag bij u langs om u te adviseren over de best passende oplossing voor uw organisatie. Neem voor meer informatie direct contact op met onze sales afdeling.