Zo maakt u IT eenvoudig

Heeft u een oplossing gekozen of wilt u graag advies welke oplossing het beste bij uw doelstellingen past? Dan doorlopen wij samen met u ons stappenplan.

Vanuit uw strategische doelen worden de kaders bepaald en concrete keuzes gemaakt voor de oplossing die bij uw doelstelling past. Vervolgens implementeren we het in uw organisatie zodat medewerkers tevreden zijn en de doelstelling wordt bereikt.

Heeft u alle vragen beantwoord, het proces doorlopen en sluiten de keuzes aan bij het organisatiebeleid? Dan bent u klaar voor de integratie van de gekozen oplossing binnen uw organisatie. Onze specialisten ondersteunen en adviseren u tijdens dit proces. Zo heeft u als IT alles goed geregeld en zijn uw medewerkers tevreden.

Fase 1 - Ambitie

Welke strategische doelen wilt u bereiken met het inzetten van de devices? Als u uw IT-doelen koppelt aan deze doelen is het effect veel sterker. Maak in dit traject onderscheid in uw gebruikers, zij gaan er tenslotte mee werken en hebben allemaal andere behoeften.

Fase 2 - Inrichting

Welke uitgangspunten zijn belangrijk voor uw organisatie? Denk hierbij onder andere aan eigenaarschap, beheer en beveiliging. Betrek hier ook andere afdelingen van uw organisatie bij.

Fase 3 - Implementatie

Vanuit de doelen en kaders maakt u in deze fase concrete keuzes op het gebied van dienstverlening, service en devices. Ook bepaalt u welke merken en leveranciers het beste passen bij uw oplossing.

Fase 4 - Adoptie

In de laatste fase komt alles samen. Hoe betrekt u de medewerkers erbij en zorgt u dat er voldoende kennis en kunde aanwezig is, zodat het ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden? De uitdaging is ervoor te zorgen dat de strategische doelen bereikt worden.